Asiakkuusasiantuntijoita Front-tiimiin Henkilöasi, Tribedo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Palkkaus: 2533€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko haaveillut osaamisen laajentamisesta asiantuntijatehtäviin? Omaatko vahvat asiakaspalvelutaidot sekä haluat päästä kouluttamaan myös muita?

Tribedon Henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut - aluetta vahvistetaan ja haemmekin nyt kahta kokoaikaista

Asiakkuusasiantuntijaa

Työskentelypaikkakuntasi voi olla Joensuu, Kuopio tai Tampere. Tehtävä on uusi, ja sen tavoitteena on edistää ja tukea tiimin onnistumista omalla asiantuntija - alueella. Työt tehtävässä alkavat 13.5.2024 tai sopimuksen mukaan. Asiakkuusasiantuntijan roolia pilotoidaan palvelussa ja siksi tehtävä on tässä vaiheessa määräaikainen 31.12.2024 saakka.

Mitä Asiakkuusasiantuntijan tehtävä pitää sisällään:

Työ jakautuu kahteen rooliin: asiantuntijatyötä tehdään 50 % työajasta, ja loppu 50 % keskittyy tiimin tuottaviin työtehtäviin. Henkilöasiakkaiden rahoituspalveluiden Front - tiimissä vastaanotat puheluita henkilöasiakkailta rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Työnkuvaasi kuuluu lainojen ja luottojen käsittely, kuten asunto- sekä opintolainat sekä kulutusluotot.

Asiantuntijana teet tiivistä yhteistyötä Team Leadien kanssa ja suunnittelet valmennukset sekä perehdytysten toteutukset yhdessä Team Leadin kanssa. Huolehdit laadukkaan asiakaskohtaamisen varmistamisesta sekä kehittämisestä. Tuet oman sekä tiimiläisten osaamisen kehittymistä sekä töiden järjestämistä tiimissä. Osallistut yhdessä Team Leadien kanssa myös OP Kumppanipalavereihin.

Toivomme sinulta:

Etsimme henkilöä, joka inspiroituu muiden innostamisesta sekä motivoimisesta sekä omaa vahvaa Henkilöasiakkaiden rahoituspalveluiden työtehtävien hallintaa. Toivomme yli vuoden kokemusta finanssialalta, kokemus palvelun eri linjoista on eduksi (1st line, 2nd line ja asuntokauppa). Katsomme eduksi tehtävään kaupallisen alan koulutuksen sekä aikaisemman kokemuksen puhelinasiakaspalvelusta. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus - ja viestintätaitoja sekä vahvaa ymmärrystä hyvän asiakaskokemuksen tuottamisesta. Rooli edellyttää myös suunnitelmallisuutta, oma - aloitteisuutta sekä valmiutta tukea tiimin toimintoja ja prosesseja ratkaisukeskeisesti sekä kehitysmyönteisesti.

Mitä tehtävä tarjoaa:

Tämän tehtävän kautta tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä osaajana, ottaa uusia vastuualueita hoidettavaksesi, sekä päästä luomaan ja ideoimaan uutta toimintamallia. Tulet saamaan tähän rooliin Team Leadien tuen. Tarjoamme tehtävään perehdytyksen ja tuen toisten valmentamiseen sekä perehdytykseen liittyen.

Tehtävän palkkaus on 2 533 e/kk. Tehtävässä on käytössä kannustava tulospalkkiojärjestelmä.

Voisiko tämä olla sinun seuraava askel urallasi?

Haethan paikkaa pian, kuitenkin viimeistään 7.5.2024 klo 23:59 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Ensimmäinen yhteydenotto tapahtuu puhelimitse. Haastattelut tulemme toteuttamaan pääsääntöisesti viikon 19 aikana. Osana rekrytointiprosessia on soveltuvuusarviointitesti sekä tarkistamme suosittelijat.

Kaipaatko lisätietoja?

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse osoitteesta tribedo.rekrytointi@op.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/asiakkuusasiantuntijoita-front-tiimiin-henkiloasiakkaiden-rahoituspalvelut/mMerwo