Ohjaaja, Fantti Muhos, Hoivatie Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Uskomme, että hyvä syntyy arjessa, tavallisissa asioissa ja pienissä edistysaskelissa. Ohjaaja, tule meille työkaveriksi luomaan lapsille hyvää arkea!
Olet sitten kokenut sote-alan ammattilainen tai kasvamassa sellaiseksi, tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä. Työmme on vastuullista ja ajoittain haastavaa, mutta sitäkin antoisampaa ja palkitsevaa. Lähdetkö mukaan?
Lähdetkö mukaan, saat bonuksena kannustepalkkion 1500€! Fantti Muhoksella tarjoaa kodin ympärivuorokautista ja yksilöllisesti tuettua palveluasumista tarvitseville lapsille ja nuorille. Erityisen tuen tarpeiden taustalla voi olla kehitysvamma tai muu vamma, neuropsykiatriset, mielenterveydelliset tai käyttäytymisen haasteet. Asiakaspaikkoja on kahdeksan ja työskentelemme kolmessa vuorossa.
Arjen perustana on yksilöllinen viikko-ohjelma. Neuropsykiatrisen ohjauksen ja yksilökeskeisen suunnittelun avulla asukkaat oppivat käyttämään omia voimavarojaan ja suuntaamaan toimintansa tulevaisuuteen. Perheiden kanssa toteutettava kasvatuskumppanuus on tiivistä ja luottamuksellista.
Lasten kanssa touhuilemme kaikenlaisia arkisia asioita: retkeilemme, leivomme, pelailemme ja katsomme televisiota. Parasta työssämme on mahdollisuus seurata lasten kehittymistä ja kasvamista. Fantissa meillä on kasassa huipputiimi ja työtä saa tehdä omalla persoonalla. Toivoisimmekin uudelta työkaverilta hyviä tiimityöskentelytaitoja, avointa mieltä, tilannetajua ja heittäytymistä lasten maailmaan.
Toivomme sinulta: - sosiaali- ja/tai terveysalan perustutkintoa- sujuvia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista, reipasta ja itsenäistä asennetta huumorintajua unohtamatta - lämmintä, kunnioittavaa ja sitoutunutta työotetta - läsnäoloa ja halua rakentaa hyvää arkea lapsille - Ajokorttia ja hygieniapassia.
Tarjoamme sinulle: - monipuolista ja vastuullista työtä moniammatillisen tiimin tukemana - mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja osallistua valtakunnallisen organisaation sisäisiin koulutuksiin - osaavan ja kokeneen työyhteisön tuen - hyvinvointia edistävät kattavat henkilöstöedut (Epassi Flex 250e/vuosi) - Työsuhdepyöräedun. Tutustu Fanttiin verkkosivuillamme. Instagramista löydät Hoivatien hashtageilla #hoivatie #lähelläihmistä. Kiinnostuitko tai heräsikö kysyttävää? Tässä muutamia muistettavia asioita: - Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. - Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti + 100€ paikkakuntakohtainen saatavuuslisä. - Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.5.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.
Soita tai laita viestiä, niin jutellaan tarkemmin! Terveisin palveluvastaava Maija Kohvakkap. 044 7341 849, maija.kohvakka@hoivatie.fiMiksi Hoivatie?
Hoivatie on yhteiskunnallinen yritys ja yksi Suomen suurimmista kotimaisesti omistetuista sosiaalialan yrityksistä. Tapamme toimia pohjautuu Hoivatien arvoihin, perustehtävään, strategiaan, ja teemme joka päivä työmme vastuullisesti sen mukaisesti. Hyvinvoiva, motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstö on menestystekijämme. Rakennamme erinomaista työntekijäkokemusta positiivisella johtamisella, dialogisuudella ja osaamisen kehittämisellä. Ymmärrämme asiakkaidemme odotukset ja tarpeet, ja tehtävämme on turvata hyvän elämän edellytykset jokaiselle.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hoivatie.fi/fi/avoimet_tyopaikat/haemme_nyt/?rmpage=job&rmjob=667&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol