Päivähoitoavustaja, Ilpoisten päiväkoti, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Palkkaus: 2.050,00€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme joukkoomme talokohtaista päivähoitoavustajaa vakituiseen työsuhteeseen 6.5.24 alkaen. Loppukauden ajan työskentelet 3-5-vuotiaiden ryhmässä yhdessä kahden opettajan ja lastenhoitajan kanssa. Avustajan ryhmä voi vaihdella eri toimintakausilla lasten tarpeiden mukaisesti.

Ilpoisissa pääset mukaan ammatilliseen ja yhteen hiileen puhaltavaan työyhteisöön, jossa lapsia kannustetaan osallisuuteen leikin, luovuuden ja liikunnan keinoin. Metsä ja luonto sekä kirjastopalvelut lähiympäristössä tarjoavat inspiroivan lisän oppimisympäristöömme. Lisäksi hyvät ja nopeat bussiyhteydet mahdollistavat mm. keskustan kulttuuri- ja liikuntapaikkojen hyödyntämisen eskarin arjessa. Talossamme on kahdeksan ryhmää, joissa tarjoamme varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen palveluja. Esikouluryhmä toimii Ilpoisten koulun tiloissa.

Meille tärkeää on lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen ja oppimisen edellytysten tukeminen turvallisessa, kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä sekä avoin ja keskusteleva vuorovaikutus vanhempien ja henkilökunnan kesken.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä pedagogista ja lapsilähtöistä työotetta. Työkielemme on suomi. Tervetuloa heittäytymään kanssamme lapsen maailmaan!

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto, soveltuva ammatti- tai erikoisammattitutkinto taikka muu soveltuva koulutus.

Tehtävään valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan (KVhL 7 §) ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) työnantajalle.

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.
- monipuolista henkilöstökoulutusta
- Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin
- polkupyöräedun

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-40-274-24/fi_FI