Hyötyajoneuvomekaanikko, pakettiautot, Veho Oy Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 15.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olisiko jo aika vaihtaa duunia ja kasvattaa osaamistasi uusien ja mielekkäiden työtehtävien parissa?

Tarjoamme sinulle tilaisuutta siirtyä autoilun kärkimerkin pariin - kilpailukykyisellä palkalla, rennolla työilmapiirillä ja viihtyisällä työympäristöllä höystettynä!

Maineemme hyvänä työnantajana ei ole tuulesta temmattu ja tästä osoituksena myös Great Place to Work -sertifikaatti. Tule siis mukaan tähtijoukkueeseen!

Haemme nyt Veho Vehkalan nykyaikaiseen ja hyvin varusteltuun korjaamoon Vantaalle hyötyajoneuvomekaanikkoa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Töissä Veholla

Vehon automekaanikkona työsi ensisijaisena tavoitteena on erinomainen asiakaskokemus. Huollettava auto on meillä tapana korjata kerralla laadukkaasti kuntoon.

Päivittäiset tehtäväsi ovat vaihtelevia pakettiautojen huolto- ja korjaustöitä. Itsenäistä työskentelyäsi tukevat apunasi olevat työnjohtajat sekä työkaverisi.

Työ meillä ei ole pelkkää suorittamista vaan myös ongelmanratkaisua, kommunikointia asiakkaalle, kyselyjä maahantuojalle ja yhteistyötä myyntimme kanssa. Hilpeää huumoria unohtamatta!

Veho Vehkala

Veho Vehkalan korjaamolla me huollamme ja korjaamme laadukkaita paketti- ja kuorma-autoja. Asiakkaidemme odotukset ovat korkealla, ja niihin meillä on tapana tinkimättömästi vastata. Teemme suunnitelman mukaisia huoltoja ja kunnostusta sekä myös joustavasti nopeita korjauksia.

Meillä Vehkalassa hyötyajoneuvojen parissa työskentelee 55 mekaanikkoa, joihin kuuluu kokeneita, pitkään alalla olleita, mutta myös nuoria tulevia tähtimekaanikkoja. Meillä on loistava yhteishenki ja töitä teemme rivakasti, mutta emme todellakaan totisesti. Tähän joukkoon on helppo tulla mukaan ja tunnet olosi kotoisaksi heti alusta alkaen!

Kanssamme kasvatat työmarkkina-arvoasi

Meillä jokaisella automekaanikolla on henkilökohtaisia vuositavoitteita ja kehityssuunnitelma. Uskomme, että aina on sijaa uuden oppimiselle nopeasti kehittyvällä autoalalla.

Mercedes-Benz-koulutuskeskuksemme varmistaa, että sinulla on viimeisin osaaminen tuotteistamme. Uskallamme luvata, että meillä kartutat kokemusta, josta on sinulle hyötyä myös myöhemmin urallasi - työkokemustasi kanssamme arvostetaan.

Mitä tarjoamme sinulle

1. Maksamme TESin mukaista palkkaa sekä kilpailukykyistä provisiota, johon pystyt vaikuttamaan suoraan omalla tekemiselläsi. Meillä on myös autoiluun liittyviä henkilöstöetuja, kattava työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

2. Pääset perehtymään autoalan uusimpiin innovaatioihin. Mercedes-Benzin huipputeknologia, autoilun sähköistyminen sekä vastuullisuus tulevat näkymään arjessasi, ja hyvät työvälineet tukevat työtäsi. Ei epäilystäkään, ettet kokisi ja oppisi uutta!

3. Olet mukana toteuttamassa korkeatasoista huoltopalvelua, jolloin huomiota kiinnitetään pienempiinkin yksityiskohtiin. Saat tehdä työsi niin hyvin kuin osaat!

4. Pääset työskentelemään yhteisössä, jossa välitämme toisistamme sekä autamme toisiamme onnistumaan. Meillä on kiva tulla töihin myös maanantaisin!

Mitä odotamme sinulta?

Vehon automekaanikkona sinulla tulee olla kokemusta automekaanikon työstä, mutta kokemusvuosilla ei ole merkitystä. Voit olla vuosia tätä työtä tehnyt tai vasta opintosi päättänyt. Pystymme tarjoamaan mielekkäitä haasteita eri kokemustaustan omaaville automekaanikoille.

Meille tärkeää on myös oikeanlainen asenne tähän työhön. Se tarkoittaa asiakaspalveluhenkisyyttä, halua auttaa sekä reipasta työskentelyotetta. Ennen kaikkea olet halukas oppimaan uutta. Uskallat kysyä ja esteiden sijaan näet mahdollisuuksia.

Työssä tarvitset ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen hallintaa. Plussaa on, jos hallitset myös englannin kielen.

Hakeminen tehtävään

Mikäli kiinnostuit, voit hakea tehtävään täyttämällä hakulomakkeen urasivuillamme 15.6.2024 mennessä.

Käymme hakemuksia läpi sekä tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti, sillä täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, korjaamopäällikkömme Peter Loman juttelee mielellään kanssasi. Hänet tavoitat puhelimitse 010 569 3669 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse peter.loman@veho.fi

Tule mukaan liikuttamaan maailmaa kestävästi ja vastuullisesti!

Veho on suomalainen, 1939 perustettu liikkumisen ratkaisuja tarjoava yritys, joka toimii Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Liikevaihtomme 2023 oli 1 953 miljoonaa euroa ja meitä veholaisia on yli 2000. Yhtiö perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja merkki on edelleen toimintamme ydin. Vuonna 2023 Veho sai Great Place To Work® (GPTW) -sertifikaatin Suomessa, Latviassa, Liettuassa ja Ruotsissa.

Autoilun, kuljetuksen ja liikkumisen murroksessa tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset liikkumisen palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Tavoitteenamme on, että asiakaskokemus ylittää odotukset. Sen saa aikaan henkilöstö, jonka hyvinvoinnista ja osaamisesta pidämme huolta. Meillä kaikilla veholaisilla on jatkuva halu oppia uutta ja intohimo olla mukana liikuttamassa maailmaa kestävästi ja vastuullisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.veho.fi/jobs/3925905-hyotyajoneuvomekaanikko-pakettiautot-veho-vehkala