Päiväkodin johtaja, Laitilan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 1.5.2024
  • Palkkaus: 3500,49€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Laitilan kaupungissa on avoinna päiväkodin johtajan virka 1.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Päiväkodin johtajan ensisijainen toimipiste on Pähkinäpensaan päiväkodissa, joka on rakennettu 2020 ja puitteet varhaiskasvatuksen järjestämiseen ovat erittäin hyvät.

Päiväkodinjohtaja vastaa päiväkodin pedagogiikan, toiminnan, talouden ja henkilöstön johtamisesta Laitilan kaupungin ja varhaiskasvatuksen tavoitteiden mukaisesti.

Odotamme valitulta kokemusta päiväkodin johtamisesta. Arvostamme kehittävää ja joustavaa työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, varhaiskasvatuksen ja talouden tuntemusta sekä positiivista asennetta. Odotamme varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogista näkemystä sekä innovatiivista kehittämisotetta sekä hyvää paineensieto- sekä organisointikykyä muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi virassa vaaditaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Valittavalta edellytetään varhaiskasvatuslain (540/2018 §31) mukainen päiväkodin johtajan kelpoisuus, huomioiden kuitenkin 74§ ja 75§ voimaantulon ja siirtymäsäännökset. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset tulee jättää sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisessa haastattelutilanteessa. Haastattelut pidetään viikolla 19.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/597361/fi_FI