Kiinteistönhoitaja, Sallan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olethan asiakaspalveluhenkinen moniosaaja ja sinulla on kiinteistönhoitajan perustutkinto tai ammattitutkinto.
Kiinteistönhoitajan tehtävänä on omalla työpanoksellaan olla osa tukipalveluita, joka tuottaa palvelua sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Tehtäviin kuuluu kunnan omistamien kiinteistöjen pienkorjaukset, huollot ja korjaukset sekä ulkoalueiden hoitotyöt. Näiden töiden lisäksi tehtäviin kuuluu muut työnantajan osoittamat tehtävät.
Nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja teknisten laitteiden tuntemus on tehtävässä eduksi sekä olet tottunut käyttämään työhön liittyviä koneita ja laitteita.
Työpäivät eivät useinkaan seuraa samaa kaavaa ja työ edellyttää hyvää paineensietokykyä ja tilannetajua. Tehtävääsi kuuluu osallistua sekä kiinteistö- että lumipäivystykseen. Sinulla on vahva työmoraali ja halu tuottaa asiakkaillamme parasta mahdollista palvelua. Työ on luonteeltaan itsenäistä, mutta työkaverin voi aina pyytää apuun kun työtehtävän hoito sitä vaatii.
Muutaman vuoden kokemus kiinteistönhoitajan tehtävistä ovat eduksi.
Tehtävään valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää "Lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain" (504/2002) mukainen rikostaustaote sekä tehtävän hoidon terveydellisiä edellytyksiä koskevat tiedot.

Koeaika on kuusi ( 6 ) kuukautta.
Tehtävään valituilla tulee olla vähintään B- luokan ajokortti.
Toimessa noudatetaan KVTES:ä ja TS-sopimusta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/597350/fi_FI