Kokkeja Kokkolan alueelle, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko sinä rautaisella asenteella varustettu, keittiötyöskentelyä rakastava KOKKI? Monenkirjavat asiakasyrityksemme tarvitsevat sinua sekä keikkavuoroihin, määaikaisuuksiin että pidempiaikaisempiin, vakituisiin työsuhteisiin.

Työtä on tarjolla eri asiakasyrityksissämme Kokkolan alueella hotelleissa ja ravintoloissa. Kokin työtehtäviin kuuluu mm. raaka-aineiden esikäsittelyä, kylmien ja lämpimien ruokien valmistusta ja omavalvontaa.

Edellytämme sinulta:

- alan koulutusta ja/tai riittävää osaamista vastaavista tehtävistä

- hygieniapassia ja ajan tasalla olevaa terveydentilaselvitystä (ohjeistamme tarvittaessa näiden saamiseen)

- joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja motivoituneisuutta

- paineensietokykyä

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti. Motivoituneille ja osaaville työntekijöille työtä on tarjolla joko määräaikaisesti tai vakituisesti. Mahdollisuus myös keikkaluontoiseen työhön.

Jos koet olevasi hakemamme kokki, jätä hakemuksesi välittömästi oheisesta linkistä ja kerro hakemuksessasi millaista työsuhdetta sinä etsit ja milloin olisit valmis aloittamaan.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja olemme yhteydessä mikäli meillä olisi juuri sinulle sopivaa työtä tarjolla.

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/661f83c2093ee7001db59937