Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lieksan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lieksan kaupungin varhaiskasvatus hakee kahta (2) määräaikaista varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa .Sijoituspaikkoina ovat: Partalanmäen päiväkoti ja Päiväkoti Orava.

Kerrothan hakemuksessasi kumpaan haet ensisijaisesti tai jos moemmat käyvät sinulle, ilmoita sekin.Valituille voidaan tarjota paikkaa myös toiveesta poiketen.

Kaksi (2) varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ajalle 1.8.2024-31.7.2025

Edellytämme riittävää suomenkielentaitoa.

Lieksan kaupungin varhaiskasvatus tarjoaa sinulle työn, jonka merkityksen lasten kasvussa ja kehityksessä voit nähdä joka päivä. Ympäristönä Lieksa tarjoaa hyvät retkeilymaastot niin työhön kuin vapaa-aikaankin sekä työn, jossa pääset vaikuttamaan ja tuomaan kehittämisajatuksiasi kaikkien iloksi ja hyödyksi.

Varhaiskasvatussuunnitelma ohjaa työtämme päivittäin. Työ on tavoitteellista ja suunniteltua, unohtamatta kuitenkaan leikillisyyttä ja tarttumista lasten pohdintoihin ja toimintaideoihin pedagogisella otteella.

Varhaiskasvatuslaki 28 §
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös alan opiskelijat ja alalla työskennelleet.

Työnantajana Lieksan kaupunki tarjoaa sinulle vapaa-ajan toimintaa liikunnan ja kansalaisopiston kurssien sekä kulttuurin muodossa.

Työterveyspalvelut ovat kattavat ja työhösi saat kollegoiden ja johdon tuen.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lieksan kaupunki on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LIE-02-18-24/fi_FI