Ohjaajia Telma - koulutukseen Lohjalle (3 tehtävä, Live-säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ammattiopisto Live tarjoaa ammatillista ja valmentavaa koulutusta erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille. Viitoitamme opiskelijoillemme polkuja kohti työelämää, jossa jokaisella on oikeus kehittyä omaksi parhaaksi itsekseen, ja osallistua yhteiskuntaamme omien kykyjen ja taitojensa mukaisesti. Ammattiopisto Live on pääkaupunkiseudun suurin ammatillinen erityisoppilaitos, jossa opiskelee vuosittain yli tuhat henkilöä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan erityispedagogiikan kentällä ammattitaitoisten ja työstään innostuneiden kollegoiden rinnalla. Olemme Great Place to Work -sertifioitu työpaikka, jossa tutkimustulosten mukaan 91% vastanneista kokee oman työpanoksensa tärkeäksi ja 88% kokee työnsä merkitykselliseksi.

"Ohjaajan työssä parasta on ihanat opiskelijat ja työn monipuolisuus. Opetus on toiminnallista ja opiskelijoiden tavoitteet yksilöllisiä, joten päivät ovat vaihtelevia ja työssä oppii jatkuvasti uutta. Työkavereiden tuki merkitsee paljon ja meillä on hyvä ilmapiiri sekä tekemisen meininki!" Jaana, ohjaaja, Telma-koulutus"

Olisitko sinä Liveläinen?

Haemme inhimillisyyden asiantuntijoidemme joukkoon Ammattiopisto Liveen kolme OHJAAJAA vakituiseen tehtävään 31.7.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtäväsi sijoittuu Lohjan toimipaikkaan.

Oppilaitoksemme valmentavassa TELMA-koulutuksessa harjoitellaan kotona ja työelämässä tarvittavia jokapäiväisiä taitoja sekä opitaan toimimaan yhteiskunnassa. Telma-koulutus on osa opiskelijan kokonaiskuntoutusta. Opetusryhmässä voi olla nuoria, joilla on kehitysvamma, autismikirjon häiriö tai muu erityisen tuen peruste.

Ohjaajana toimit itsenäisesti sekä ryhmämuotoisesti vahvaa erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoidemme kanssa. Ohjaat opiskelijoita mm. arki- ja työelämän taidoissa, vuorovaikutustaidoissa sekä sosiaalisten tilanteiden hallinnassa eri toimintaympäristöissä. Osa opetusryhmistä on toiminnallisia ja työhönvalmennukseen painottuvia.

Toivomme, että sinulla on

ennen kaikkea asenne ja motivaatio sitoutua rohkeasti ja inhimillisesti ohjauksellasi tukemaan, ohjaamaan ja auttamaan asiakkaitamme/opiskelijoitamme.

Arvostamme lisäksi, jos sinulla on

- opetus- ja kasvatusalan tai terveys- ja sosiaalialan työkokemusta sekä koulutusta

- mahdollisesti ohjaus-koulutus

- ohjauskokemusta erityistä tukea tarvitsevien nuorten parista

- opiskelijalähtöinen arvomaailma sekä osallisuuden merkityksen ymmärtävä ihmiskäsitys

- aito motivaatio työskennellä vaativaa erityistä tukea tarvitsevien nuorten kanssa

- hyvät vuorovaikutustaidot

- tiimipelaajan pelisilmää ja sitkeys selvitä haastavistakin tilanteista

- halu ja kyky sitoutua Liven arvoihin

Katsomme eduksesi vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien tuntemisen.

Hae rohkeasti - arvostamme monenlaista osaamista ohjaajan tehtävässä! Live arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Tarjoamme sinulle:

- Kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään

- Työyhteisön vahvan ja välittävän tuen

- Mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä niin työssäsi kuin Live Akatemian koulutuksissa ja valmennuksissa

- ePassi-edun

- Kattavan työterveyshuollon

- Merkityksellisen työn ja suoran mahdollisuuden vaikuttaa siihen, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä

Kuulemmehan sinusta pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.-8.5.2024 välisenä aikana koulutuspäällikkö Sanna Blair, sanna.blair@inlive.fi puh. 040 630 1040.

Haku alkaa 17.4 ja päättyy 10.5.2024. Haastattelut pidetään viikolla 21 ja valintapäätöksistä ilmoitetaan viikolla 22.

Toivomme kuulevamme sinusta pian!

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Perehdythän ennen hakemuksen lähettämistä rekrytointiin liittyvään henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan tästä.

Live-säätiö työskentelee sen hyväksi, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä. Live tarjoaa yksilöasiakkailleen ammatillista erityisopetusta, neurologista kuntoutusta, ammatillisen koulutuksen ja kuntoutuksen sekä työllistymisen valmennus- ja asiantuntijapalveluita. Live-säätiön palveluksessa työskentelee noin 800 asiantuntijaa.

Ammattiopisto Live on pääkaupunkiseudun suurin ammatillinen erityisoppilaitos, jossa opiskelee vuosittain yli tuhat henkilöä. Tarjoamme erityistä tukea tarvitseville monipuolisia opiskelumahdollisuuksia, olipa kyse sitten arjen ja itsenäisen elämän taitojen opiskelusta tai ammatillisen perustutkinnon suorittamisesta. Livessä voi myös opiskella ammatti- ja erikoisammattitutkintoja.

Livessä meillä on nollatoleranssi kiusaamiselle. Jokainen opiskelija on arvokas, ja jokaisella on oikeus olla oma itsensä. Tavoitteenamme on luoda turvallinen ja kannustava oppimisympäristö, jossa jokainen voi kukoistaa ja saavuttaa omat tavoitteensa omalla henkilökohtaisella polullaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/ohjaajia-telma-koulutukseen-lohjalle-3-tehtavaa/ZQXn9l