Lähihoitaja Rinnekodit Kuninkaankallioon, Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tiimimme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen:

Tervetuloa Rinnekodit Kuninkaankallioon!

Kuninkaankallion tuettu ja yhteisöllinen asuminen tarjoaa asumista asunto ensin -periaatteen mukaista asumista pääasiassa alle 65-vuotiaille asunnottomille henkilöille. Periaatteemme mukaisesti asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita, vaan asunto on perusta ihmisen kuntoutumiselle. Emme edellytä asukkailtamme elämäntavan muutosta emmekä aseta päihteettömyyttä asunnon saamisen edellytykseksi.

Kuninkaankallio sijaitsee rauhallisella alueella Espoon Pihlajarinteessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yksikössä on yhteensä 108 asuntoa kahdessa vierekkäin sijaitsevassa nelikerroksisessa kerrostalossa. Voit hurauttaa meille kätevästi bussilla, autolla tai halutessasi vaikka omalla työsuhdepyörälläsi!

Tuetun asumisen vuokra-asunnot on tarkoitettu henkilöille, joilla asunnottomuus on pitkittynyt tai uhkaa pitkittyä. Asukkailla on tuen tarve, jonka syynä ovat päihde- ja mielenterveysongelmat sekä asunnottomuuteen liittyvät sosiaaliset ongelmat. Asumisen tavoitteena on varmistaa asumisen pysyvyys ja huolehtia asukkaiden turvallisuudesta sekä tukea terveys- ja toimeentuloasioiden hoidossa. Asukkaalla on usein päihde- ja mielenterveysongelmia sekä käytöshäiriöitä. Yksikössä on ympärivuorokautinen henkilökunta.

Yhteisöllisessä asumisessa asukkaan toimintakyky on alentunut esimerkiksi päihteiden käytön vuoksi niin, ettei hän kykene kaikilta osin huolehtimaan asioistaan, vaan tarvitsee apua asioidensa hoidossa.

Olemme kohtaamisen ammattilaisia, asiakkaan huoli kuullaan ja siihen vastataan. Rakennamme välittäviä yhteisöjä ja varmistamme ammattilaisten yhteisöllisen työotteen. Tuemme asiakkaidemme mahdollisuutta elää omannäköistänsä elämää!

Toimintamme perustuu luottamuksen rakentamiseen ja asiakkaan voimavarojen esiin nostamiseen ja tukemiseen. Korostamme turvallisuutta, yhteisöllisyyttä, yksilöllistä tukea ja kuntoutumista. Vahvistamme asiakkaan osallisuutta ja itsemääräämisoikeutta. Autamme asiakkaitamme ottamaan vastuuta itsestään, asuinyhteisön toimivasta arjesta sekä asuinympäristöstään. Asiakas saa vuokra-asunnon lisäksi ohjausta ja tukea elämänsä hallinnassa ja arkipäivän taidoissa.

Miksi meille Kuninkaankallioon?

Hyödynnämme tiimistämme löytyvää monipuolista osaamista ja yksilöllisiä vahvuuksia - voimme jokainen oppia toisiltamme. Kannustamme toisiamme kehittymään niin omilla oppimispoluillamme, kuin työyhteisönäkin! Työskentelet yhdessä tiimiimme kuuluvien lähihoitajien, sairaanhoitajan, sosionomien ja esihenkilönäsi toimivan palveluyksikön johtajan kanssa. Meistä jokainen on sinun tukenasi - kerrothan sinäkin kehitysehdotuksistasi rohkeasti meille!

Olemme saaneet positiivista palautetta sijaisilta ja opiskelijoilta siitä, että yksikössämme on aidosti hyvä ja kannustava ilmapiiri. Yksikköömme on helppo tulla uutena työntekijänä töihin, sillä otamme kaikki vastaan avosylin ja osaksi moniosaavaa tiimiämme. Tiimissämme työskennellään aktiivisesti hyvän ilmapiirin ylläpitämisen ja kehittämisen eteen. Tukena meillä on työnohjaus sekä säännölliset työryhmän yhteiset kokoukset.

Tule sinäkin luomaan asiakkaillemme mielekästä arkea!.

Haluamme, että pääset loistamaan työssäsi! Odotamme sinulta:

- lähihoitajan tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä

- loppuvaiheen opiskelijoita voidaan huomioida määräaikaisuuteen

- valmiutta kolmivuorotyöhön

- kiinnostusta edellä kuvaamamme Asunto ensin -periaatteen mukaiseen työskentelyyn

- kiinnostusta työskennellä päihderiippuvaisten parissa

- aitoa halua kehittää päihdehoitotyötä

- kunnioitusta ja arvostusta asiakkaiden omien elämänvalintojen suhteen

- välittävää työotetta

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja tunnet olosi turvalliseksi. Olemme saaneet Hyvän mielen työpaikka- tunnustuksen panostuksestamme paremman työelämän puolesta!

Hyvinvointisi tueksi tarjoamme:

- kulttuuri- ja liikuntaedun Smartum Plus

- työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita

- vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa ilman korvausrajaa

- oman perehdyttäjän ja sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen

- mahdollisuuden hyödyntää tehtävässä omia vahvuuksiasi

- monipuolisia koulutuksia, urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia

- mahdollisuuden työsuhdepyörään

- yhteisöllisen työvuorosuunnittelun tukemaan työn ja vapaa-ajan tasapainottamista

- mahdollisuuden hakea kauttamme asuntoa pk-seudulta - kysy muuttovalmiista kohteistamme esim. Helsingin Etelä-Haagan läheisyydestä

- apua oman talaouden hallintaan

Oletko sinä tuleva työkaverimme?

Jätä yhteystietosi helposti ja nopeasti! Toimithan pian, sillä aloitamme haastattelut ja voimme tehdä palkkauspäätöksen jo ennen hakuajan päättymistä 5.5.2024 Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Meillä voit vaikuttaa työaikaasi - tarjoamme mahdollisuuksia myös osa-aikaisiin työsuhteisiin

Palkkauksemme pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen. Palkkaluokkasi lähihoitajan/ohjaajan tehtävässä on G22 (2412,63-2731,51 alan työkokemuksesta riippuen + työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät).

Rinnekodit on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan tarkastuksen.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota rohkeasti yhteyttä tulevaan esihenkilöösi:

Palveluyksikön johtaja Annika Stark

Arkisin klo 8-16 puh. 050 492 9700

tai sähköpostitse annika.stark@rinnekodit.fi

Tutustu tarkemmin Rinnekodit Kuninkaankallioon! (https://www.rinnekodit.fi/toimipisteet/kuninkaankallio/)

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Toiminnasta syntyvä tuotto käytetään kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevien hyväksi. Meillä työskentelee valtakunnallisesti 2900 sote-alan ammattilaista yli 150 toimipisteessä.

sydänmukana #elämänpoluilla
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekrytointi.hdl.fi/jobs/3845164-lahihoitaja-rinnekodit-kuninkaankallioon