Tehdastyöntekijä Nivala, Biisoni Pohjanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mitä tulisit meillä tekemään?

Etsimme kasvavaan tarpeeseen tuotantotyöntekijöitä erilaisiin teollisuuden tehtäviin. Tarjolla on töitä pitkäaikaisista työsuhteista aina muutaman viikon määräaikaisiin tehtäviin asti. Voit siis hakemuksessa kertoa millaista työtä etsit tai millaiseen tilanteeseen, ja me pyrimme tarjoamaan tähän sopivaa työtä.

Tehtävät vaihtelevat asiakkuuden mukaan, mutta sijoittuvat esimerkiksi särmäyksen, viimeistelyn, kokoonpanon tai pakkauksen pariin. Asiakkaamme edustavat eri teollisuuden aloja, joten työllistyessäsi pääset näkemään kätesi jäljen jopa kansainvälisesti tunnettujen yritysten tuotteissa. Etsimme tuotantotyöntekijöitä useille eri asiakkuuksillemme Nivalan alueelle.

Työ sijoittuu työtehtävästä ja asiakkaasta riippuen joko arkisin ma-pe välille tai on kaksi- tai kolmivuorotyötä. Keskustelemme sopivasta työpaikasta lisää hakijoiden kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimme tuotantotyöntekijöiksi henkilöitä, joilla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai kiinnostusta alaa kohtaan. Työ tuotantotyöntekijänä vaatii usein tarkkuutta ja hyvää silmää. Harrastuneisuutesi siis esimerkiksi käsitöiden tai autoalan kautta katsotaan ehdottomaksi eduksesi.

Osa töistä vaatii myös erilaisten teknisten piirustusten lukutaitoa. Tuothan tämän esiin hakemuksessasi, mikäli sinulta löytyy tähän liittyen alan koulutus tai muuten aikaisempaa osaamista.

Työ tuotantotyöntekijänä avaa useita mahdollisuuksia työsuhteen jatkoon metallialalla. Tuotantotyöntekijänä pääset näkemään tuotteiden valmistuksen käytännössä ja oppimaan arvokasta tietoa suomalaisesta valmistavasta teollisuudesta. Etsimme työntekijöiksi huolellisia, vastuuntuntoisia ja oppimishaluisia henkilöitä, jotka eivät pelkää kokeilla erilaisia tuotannon tehtäviä. Saat asiakkaidemme ammattitaitoisessa yhteisössä laadukkaan perehdytyksen tuotantotyön saloihin.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle työsuhteen oman tarpeesi mukaisesti. Pääset työssäsi mukaan välittävään työyhteisöön, jossa kasvaa metallialan ammattilaisena. Palkkaus vaihtelee tehtävän mukaan, mutta sijoittuu välille 11-15€/h.Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:in mukainen. Lisäksi maksamme työntekijöille Biisonin työsuhteeseen kuuluvat edut.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde solmitaan Biisoni Pohjanmaa Oy:n kanssa.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta?

Hienoa! Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta. Laitathan hakemuksesi linkin kautta viimeistään 12.5.2024, hakemuksen jättäminen vie vain joitakin minuutteja. Olemme sinuun yhteydessä, jos osaamistasi ja mielenkiintoosi osuva tehtävä tulee auki.

Biisonilla tutkitusti viihdytään. Sitoudumme vastuullisen ja reilun työnantajan periaatteisiin ja kehittämme vastuullisuutta ja reilua kohtelua työpaikoilla. Mitä vastuullisuus ja viihtyminen työpaikalla tarkoittaa Biisonilla ja miten se näkyy työnteossa? Lue lisää: https://biisoni.fi/artikkelit/reilu-tyonantaja-kiinnostuu-tyontekijan-asioista/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.biisoni.fi/jobs/3926227-tehdastyontekija-nivala