Ohjaaja, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako sinua monipuolinen hoito- ja ohjaustyö hurmaavien kehitysvammaisten asiakkaiden parissa?
Haemme nyt Koti Helmeen ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?
Alkuun vähän meistä. Koti Helmi on viihtyisä ja uudehko yksikkö, joka tarjoaa kodin 15 kehitysvammaisille asukkaalle. Tämän lisäksi meillä on viisi tukiasuntoa ja lyhyehkön matkan päässä sijaitsee Helmen päivätoiminnan tilat, jotka mahdollistavat päivätoimintaa asukkaille.
Helmessä sinua odottaa mukava tiimi, josta huumori ei lopu kesken. Työyhteisömme koostuu osaavasta ja moniammatillisesta työryhmästä. Esihenkilöksi saat Piian, joka tukee sinun ammatillista kehittymistäsi antaa henkilökunnalle mahdollisuuden kehittää työpaikkaa omannäköiseksi.
Tutustu meihin lisää Instagramissa: @esperi_helmi.

Työpäiväsi ohjaajana meillä
Työssäsi ohjaajana vastuullesi kuuluu asukkaidemme päivittäisen elämän tukeminen, ohjaus- ja hoitotyö heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaisesti. Osana kokonaisvaltaista hoitoa vastaat lääkehoidon asianmukaisesta hallinnasta ja tuet asukkaitamme vuorovaikutustilanteissa eri menetelmiä hyödyntäen. Lisäksi vastuullasi on ulkoilun järjestäminen, aktiviteettien suunnittelu ja toteutus, sekä asukkaiden avustaminen muissa arkipäivän askareissa, kuten kaupassa käynnissä. Tiivis yhteistyö moniammatillisen tiimimme ja asukkaiden läheisten kanssa on olennainen osa työtäsi. Kuuntelet herkällä korvalla asukkaidemme tarpeita ja toiveita, ja pyrit tarjoamaan heille mahdollisuuksia toteuttaa itseään ja osallistua omannäköiseensä arkeen.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja aiemman kokemuksen vammaistyöstä ja vammaistyöhön suuntautumisen. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa.
Tehtävä on vakituinen ja työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?
Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen. Työntekijänämme sinulla on mahdollisuus suorittaa vammaisalan ammattitutkinnon, ja panostamme jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen tarjoamalla lisäkoulutuksia mm. nepsy- ja autismikirjon saralla.
Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.
Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -liikuntapalvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.
Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Jätä hakemuksesi 15.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.
Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Piia Kaukola, 050 479 6623, piia.kaukola@esperi.fi
Olisi ilo kohdata sinut!
Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/3926372-ohjaaja-koti-helmi