Sesonkityöntekijä Särestöniemi-museoon, Kauko Sorjosen säätiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
SESONKITYÖNTEKIJÄ SÄRESTÖNIEMI-MUSEOON
Kittilän Kaukosen kylän kupeessa sijaitseva Särestöniemi-museo vaalii taiteilija, professori Reidar Särestöniemen (1925-1981) elämäntyötä. Museo pitää esillä taiteilijan teoksia näyttelyissä, huolehtii museon kokoelmista ja ylläpitää taiteilijan elinympäristöä, johon kuuluvat Vanha Särestö, Galleria ja Ateljee-asuinrakennus. Museolla on asiakaspalvelua varten erillinen rakennus, josta löytyvät kahvila, toimistotilat ja muut museon toiminnan kannalta tarpeelliset tilat. Särestöniemimuseota ylläpitää Kauko Sorjosen Säätiö.
Työnantaja: Särestöniemi-museo/Kauko Sorjosen säätiö.
Särestöniemi-museo hakee sesonkityöntekijää ajalle 17.6.-30.9.2024. Määräaikaisuuden syy: sesonkiaika.
Sesonkityöntekijän työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, lipunmyynti, kahvila- ja museokauppatuotteiden myynti, opastukset ja rakennusten ylläpitosiivous sekä muut museonjohtajan määrittelemät tehtävät.
Kielitaito (vähintään englanti) ja paikallistuntemus katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävään valituksi tulemista edesauttavat mm. museo-, taide-, historia-, kulttuuri- tai matkailualan opinnot ja työkokemus. Työntekijällä on oltava ajokortti ja auto.
Haemme motivoitunutta, yhteistyökykyistä ja työtä pelkäämätöntä henkilöä, joka pystyy itsenäiseen työskentelyyn pienessä työyhteisössä.
Työaika on kokoaikainen, viisi päivää viikossa ja sijoittuu pääosin museon aukioloaikoihin, ti-la klo 10-18 tai 9-17.
Palkka on 11,35 euroa/tunti, lauantaitunnit +20 %. Työsuhteessa noudatetaan yksityisten museoiden työehtosopimusta.
Hakuaika alkaa 17.4.2024 ja päättyy 3.5.2024.
Hakemukset osoitetaan museonjohtaja Anne Koskamolle sähköpostitse anne.koskamo@sarestoniemenmuseo.fi tai kirjeitse Särestöniemi-museo, Särestöntie 880, 99110 Kaukonen.
Lisätietoja Anne Koskamo, p. 040 1361112.

Hae työpaikkaa osoitteesta