Baarimestari, Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 1.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme BAARIMESTARIA asiakasyrityksellemme Hotelli Keurusselälle!
Hotelli Keurusselkä on kauniin Keurusselkä -järven rannalla sijaitseva lomakohde, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia majoitus-, juhla-, kokous- ja ravintolapalveluita ympäri vuoden.
Voit olla jo pidempään alalla työskennellyt tai työurasi alussa oleva ammattilainen. Työnkuvassasi pääset tarjoilemaan ja valmistamaan erilaisia drinkkejä ja juomia asiakkaiden mukaan. Työssäsi tärkeää on siis varmistaa, että asiakkaat viihtyvät. Saat tehdä monipuolisesti töitä taitojesi mukaan ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi!
Etsimme erilaisiin työsuhteisiin baarimestaria. Tilanteestasi riippuen voit työskennellä baarimestarina kesänajan osa-aikasesti tai keikkaluontoisesti. Baarimestarin töitä olisi myös tarjolla läpi vuoden painottuen perjantai ja viikonloppuvuoroihin sekä erillisiin juhlatilaisuuksiin. Tarkemmista työajoista jutellaan ja sovitaan kanssasi vielä erikseen. Palkkaus määräytyy aina Marava tes:in mukaan kokemusvuosiesi perusteella. Toki voit aina kertoa meille myös palkkatoiveistasi niin neuvotellaan.
Työn aloituksesta sovitaan kanssasi vielä tarkemmin, mutta paikat saatetaan täyttää myös heti sopivan henkilön löydyttyä!
Odotamme hakijalta:

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (tarjoilija)
Erilaisten juomien tuntemus ja taito valmistaa drinkkejä
Asiakaspalvelu- ja tiimityötaidot
Reipas ja oma-aloitteinen työote
Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä on eduksi
Taito palvella asiakkaita suomeksi tai englanniksi

Tule työskentelemään mukavaan seuraan ja luonnon läheisyyteen Keuruulle. Myös majoituksesta voidaan keskustella tarvittaessa!
Hae paikkaa suoraan sivun alareunasta löytyvän painikkeen kautta.
Tai kysy lisää:
Hanna-Maria Sandelin, hanna-maria.sandelin@henkilostoasiantuntijat.fi, (puh. 040 635 8813)

Suomen Henkilöstöasiantuntijat on keskisuomalainen henkilöstöpalvelualan toimija. Palveluihimme kuuluvat rekrytointiratkaisut, henkilöstövuokraus sekä työllistämisen asiantuntijapalvelut.
Olemme reilu ja omista työntekijöistämme huolehtiva henkilöstöpalveluyritys. Työterveyden ja lakisääteisten vakuutusten lisäksi olet meidän kauttamme vakuutettu myös vapaa-ajalla. Maksamme sinulle aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan lomarahoineen ja mahdollisine sairaspäivärahoineen. Työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa ja työterveys hoidettu Mehiläinen Oy:n kautta.
Voit tehdä meillä töitä keikkaluontaisesti, määräaikaisesti tai vakituisesti. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia eri alan osaajia, joilla on osaamista ja halua tehdä töitä. Tule meille töihin!
Seuraa meitä ja avoimia työpaikkoja kotisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa:https://henkilostoasiantuntijat.fi/https://www.facebook.com/henkilostoasiantuntijat/https://www.instagram.com/henkilostoasiantuntijat/https://www.linkedin.com/company/suomen-henkilostoasiantuntijat-oy/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://henkilostoasiantuntijat.fi/tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=562&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol