Manager, Electrical (sähkösuunnittelu), Rejlers Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me Rejlers teollisuuden toimialalla tunnemme teollisuuden kestävät ratkaisut ja tiedämme, kuinka vahvistaa kiertotaloutta. Tarjoamme kokonaisvaltaisia projektitoimituksia sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluita. Palvelumme kattavat kaiken esisuunnittelusta toteutukseen ja kunnossapitoon turvallisuus- sekä ympäristönäkökohdat ymmärtäen. Luomme asiakkaillemme vaikuttavia teknis-taloudellisia ratkaisuja yli 1000 projektinhallinnan ja suunnittelun asiantuntijamme voimin. Autamme asiakkaitamme uudistumaan ja tehostamaan resurssien käyttöä. Lue lisää.

Etsimme Rejlersille Manager, Electricalia vakituiseen työsuhteeseen Porvoon, Kotkan tai Kouvolan toimistollemme.

Rejlersin Teollisuuden toimiala työllistää noin 600 asiantuntijaa ympäri Suomea - tarjoamme asiakkaillemme vaikuttavia ratkaisuja kokonaisvaltaisten projektitoimitusten sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluiden muodossa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Voit tutustua esimerkkeihin asiakasprojekteistamme täällä.

Mistä on kyse?

Asiakkaillemme toimitettavat projekti-, suunnittelu- ja asiantuntijatoimeksiannot vaativat vahvaa osaamista teollisuuden sähkösuunnittelusta.

Rejlersillä on vahvaa suunnittelu- ja projektiosaamista useilta teollisuuden toimialoilta, kuten kemian-, paperi-, sellu- ja kaivos-, konepaja-, elintarvike- ja lääketeollisuudesta sekä energiantuotannosta. Teollisuuden sähkösuunnittelu on yksi vahvoja osaamisalueitamme, jonka mahdollistaa yli 100 sähköistyksen ammattilaistamme. Toimitamme asiakkaillemme parasta mahdollista suunnittelu- ja projektiosaamistamme aina esisuunnittelusta toteutussuunnitteluun sekä asennusvalvontaan.

Electrical-toiminto tekee tiivistä yhteistyötä erityisesti Rejlersin Suomen Teollisuuden toimialan muiden osaamisalojen kanssa (mm. ympäristö- ja turvallisuus, prosessi-, mekaaninen-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelu, teollinen rakentaminen sekä PMO), huomioiden yhteisten toimintamallien osalta myös muut toimialat niin Suomessa kuin muissa maayhtiöissämme.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Electrical-osaamisalueen esihenkilö (Manager, Electrical) vastaa ryhmän operatiivisesta johtamisesta. Toimit esihenkilönä Porvoon, Kotkan ja Kouvolan Electrical-ryhmän sähkösuunnittelijoille ja asiantuntijoille. Etsit aktiivisesti uusia mahdollisuuksia markkinasta, tapaat asiakkaita, osallistut tarjoustyöhön, sparraat ja ohjaat ryhmän suunnittelijoita sekä asiantuntijoita toimeksiannoissa sekä kehität aktiivisesti paikallisia verkostoja mm. oppilaitoksiin sekä alihankkijoihin. Em. lisäksi esihenkilö osallistuu suunnittelutyöhön sekä vastaa nimettyjen toimeksiantojen läpiviennistä toimeksiantoon liittyvien sopimusvelvoitteiden mukaisesti. Lisäksi tuet osaltasi Engineering-kokonaisuuden ja Teollisuuden toimialan kehitystä toimialan strategian mukaisesti.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Sinulla on useamman vuoden kokemus teollisuuden sähkösuunnitteluprojekteista, mielellään kemian- tai prosessiteollisuudesta, sähkönjakelusta tai metsäteollisuudesta. Olet ulospäinsuuntautunut, eteenpäin katsova, energinen ja ratkaisukeskeinen henkilö, jolla on halu auttaa johdettaviaan menestymään tehtävissään. Ymmärrät osallistavan työskentelyotteen tärkeyden, toimit avoimesti ja kannustat muita yhteistyöhön. Raportoit sujuvasti ja säännöllisesti tuloksista sekä liiketoimintaan mahdollisesti liittyvistä haasteista.

Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöskentelijä. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti sekä huolella. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Odotamme sinulta:

-tehtävään soveltuvaa koulutusta (diplomi-insinööri / insinööri)
-osaamista ja kokemusta kemian- / prosessiteollisuuden, sähkönjakelun ja/tai metsäteollisuuden projektien sähkösuunnittelusta sekä EPCM-toteutusprojekteista
-halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen
-sujuvaa kommunikointia ja hyvää esiintymiskykyä
-halua toimia asiakasrajapinnassa

Eduksi katsomme:

-näytöt menestyksellisestä asiantuntijoiden johtamisesta

Mitä tarjoamme sinulle?

Rejlers on kasvattanut viime vuosina merkittävästi EPCM- ja EPC-projektiliiketoimintaa. Pääset mukaan toteuttamaan asiakkaillemme laajoja hankkeita, joissa sähkösuunnittelu on merkittävässä roolissa.

Rejlersillä yhdistyvät oppiminen, vaikuttava työ ja hyvinvointi. Meillä sinun on mahdollista kehittyä ja kartuttaa osaamista useissa erilaisissa projekteissa ja tehtävissä. Teet vaikuttavaa työtä, jossa pääset sekä luomaan uutta että kehittämään vanhaa monipuolisten asiakkaiden kanssa. Viihtyisissä toimistoissamme käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot sekä raikkaat ja modernit tilat, jotka kannustavat kohtaamisiin mutta tukevat samalla keskittymistä vaativaa työskentelyä. Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, ja me Rejlersillä panostammekin monin tavoin henkilöstömme hyvinvointiin. Vahvasti kasvava ja kehittyvä konsernimme tarjoaa myös monipuolisia urakehitysmahdollisuuksia!

Kattavat henkilöstöetumme:

-Terveys- kattava työterveyshuolto, terveysvakuutus, lääkekuluturva, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä mielen hyvinvoinnin palvelut

-Liikunta & hyvinvointi - Kuntosalietu, hierontaetu, liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu sekä mahdollisuus työsuhdepyörään

-Work-life balance - Työaikajoustot sekä joustava hybridityömalli selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa (LinkedIn, Facebook, Instagram).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://career.rejlers.fi/jobs/3925951-manager-electrical-sahkosuunnittelu