Ruotsinkielinen asiakaspalvelija -etätyö mahdollis, Henkilöstöpartneri Vertico Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ruotsinkielistä asiakaspalvelijaa toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen asiakkaallemme, Mixtra Oy:lle.

Työ sisältää kuluttaja-asiakkaiden monikanavaista myynti- ja asiakaspalvelua niin puhelimitse, sähköpostitse kuin chatissä ja sosiaalisessa mediassakin - molemmilla kotimaisilla kielillä. Odotamme sinulta myyntihenkistä otetta ja halua palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Omaat myös hyvät vuorovaikutustaidot ja sulaudut helposti osaksi tiimiämme. Lisäksi sinulla on nykytekniikka hallussa sekä halua oppia ja omaksua uutta. Positiivinen asenne, motivoituneisuus ja halu sitoutua työhön ovat pelkkää plussaa.

Työtä voi tehdä myös osittain etänä, mutta perehdytysjakso kestää 1-2 viikkoa ja se tapahtuu suurilta osin Mixtran toimitiloissa Tuusulassa. Työaika asettuu arkipäiviin klo 8-17. Palkka on TESin mukainen.

Mixtra Oy on 2009 perustettu markkinointi- ja mediatoimisto. Tarjoamme myös asiakasyritystemme kuluttaja-asiakkaille monikanavaista asiakaspalvelua, palautusten käsittelyä ja varastointipalveluita. Toimintamme on voimakkaassa kasvussa. Toimitilamme Tuusulassa ovat uudet ja viihtyisät.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.vertico.fi/avoimet-tyopaikat/?MEZZALINE_COMPANY=109505&action=vacancy_view&vacancy=20089