Maanrakennusalan työntekijä, Wulff Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Maanrakennusalan työntekijä
Etsimme reippaita ja motivoituneita maanrakennusalan työntekijöitä asiakkaallemme Keski-Pohjanmaan alueelle. Työtehtäviin kuuluu erilaisten maanrakennus- ja maansiirtotöiden suorittaminen, kuten esimerkiksi kaivuutyöt, maanpinnan tasaukset ja erilaisten materiaalien käsittely. Arvostamme aikaisempaa kokemusta alalta.

Etsimämme henkilö omaa hyvän fyysisen kunnon, tiimityöskentelytaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä alalla. Työskentelytapojen ja -välineiden tuntemus sekä kunnallistekniikka osaaminen katsotaan eduksi.
Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä maanrakennusalalla ja meidän kanssa parannat mahdollisuuksiasi löytää pysyvämpi työpaikka. Palkka määritellään sinun osaamisesi ja kokemuksesi mukaan infra-alan työehtosopimukseen pohjautuen.

Mikäli tunnet olevasi etsimämme maanrakennusalan työntekijä, kerro meille osaamisestasi hakemuksessasi ja olemme sinuun yhteydessä!

Lisätietoja antaa:

Elina Heikkinen

+358 41 732 5820

elina.heikkinen@wulff.fi

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: . Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://wulffworks.likeit.fi/apply/2731023