Lähihoitaja, Lahden Validia-talo, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 15.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan yhdessä elämäsi tarinaa Lahden Validia-taloon. Haemme nyt lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen sekä keikkatyöhön. Tuemme osaamisesi kehittymistä huomioimalla vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Me Validialla olemme monimuotoinen porukka eri alojen ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö ja kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Hakeminen meille on helppoa, pakolliset tiedot ovat nimi, sähköposti ja puhelin. Voit olla suoraan yhteydessä rekry@validia.fi tai puhelimitse arkisin 044 765 0965, niin annamme sinulle lisätietoja.

Meillä hoitotyö on monipuolista ja ihmisläheistä. Hoitajat ovat asiakkaillemme läheisiä ja auttavat heitä elämään mahdollisimman normaalia arkea. Validialla työelämä ei ole vain rutiineja - asumisesta, pitkästä asiakassuhteesta ja sujuvasta arjesta syntyy elämäntarinoita, jotka koskettavat sekä meitä validialaisia, että asiakkaitamme. Työssäsi toimit asiakkaan omahoitajana tehden yhteistyötä eri tahojen kanssa. Työtäsi ohjaa asiakkaan palveluiden toteuttamissuunnitelma. Osaamisesi on laajasti käytössä vaihtelevissa hoitotoimenpiteissä ja myös asiakkaidemme viriketoiminnan järjestämisessä. Työtä voit tehdä sovitusti joko 2-vuorotyönä tai 3-vuorotyönä.

Lahden Validia-talon työilmapiiristä kertoo osaltaan se, että täällä viihdytään töissä pitkään. Jotkut työntekijöistämme ovat olleet talossa sen perustamisesta saakka, vuodesta 1984. Porukkaamme on siis ehtinyt kertyä paljon osaamista. Otamme myös uudet työntekijät aina ilolla vastaan ja perehdytämme heidät huolella, jotta he tuntevat olonsa mukavaksi rennossa, välittömässä ja kansainvälisessä työyhteisössämme.

Tarjoamme sinulle
-Perehdytyksen osaamisesi mukaan
-Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
-Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan
-Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
-Kattavat työsuhde-edut vakituiselle henkilöstölle, mm. työsuhdepolkupyörän
-Koulutusmahdollisuuksia
-Erikoislääkäritasoisen työterveyshuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen vakituiselle henkilöstölle

Toivomme sinulta
-Aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan
-Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
-Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja
-Positiivista ja iloista asennetta
-Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Hae osaksi Lahden Validia-talon tiimiä jo tänään! Lähetä tietosi alla olevan lomakkeen kautta. Voit olla myös suoraan yhteydessä yksikön päällikköön puh. 044 4784 573 tai essi.rasehorn@validia.fi. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/2087801-lahihoitaja-tai-alan-opiskelija