Baaritarjoilija Lahteen, AiCan - Happy People Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Baaritarjoilija Lahteen - liity osaavaan tiimiimme!
Oletko intohimoisesti palvelualalle omistautunut ja viehättääkö sinua ajatus työskentelystä vilkkaassa baariympäristössä? Me etsimme nyt energistä ja asiakaspalveluhenkistä baaritarjoilijaa liittymään tiimiimme Lahdessa sijaitsevaan suosittuun ravintolaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä rennossa ja ammattitaitoisessa tiimissä, jossa pääset kehittämään sekä näyttämään taitojasi baaritarjoilun maailmassa, sekä luomaan ikimuistoisia elämyksiä asiakkaillemme.

Mitä odotamme sinulta?

- Aiempaa kokemusta baaritarjoilijana

- Erinomaista asiakaspalveluasennetta ja kykyä työskennellä vilkkaassa ympäristössä

- Hygieniapassin sekä anniskelupassin voimassaoloa

- Positiivista asennetta ja halua kehittyä baaritarjoilun ammattilaisena

Tehtävässä menestyminen edellyttää
Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla asiakaspalvelu edellä ajatteleva työskentelytapa, halu oppia uutta ja sitoutuminen tiimin tavoitteisiin. Arvostamme reipasta otetta työhön, hyvää paineensietokykyä sekä iloista ja avointa suhtautumista työtehtäviin ja asiakkaisiin.

Tarjoamme
Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisässä ympäristössä, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden työskennellä osana huikeaa tiimiä. Annamme sinulle kaiken tarvittavan tuen tehtävässä menestymiseksi ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ravintola-alalla. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työtunteja on väh. 60h/ 3 viikkoa, sisältäen niin aamu-, ilta- kuin viikonloppuvuorojakin.

Näin haet tehtävään
Onko sinusta liittymään energiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro meille, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tähän tehtävään!

Lisätietoja tehtävästä antaa henna@aican.fi/ 050 338 7780
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://happyrekry.aican.fi/jobs/3908994-baaritarjoilija-lahteen