Lastenkodin ohjaaja, kesätyö, Pienryhmäkoti Aura Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pienryhmäkoti Aura Oy tarjoaa ympärivuorokautista sijaishuollon palvelua 7-paikkaisissa lastensuojeluyksiköissä Aurassa, Naantalissa sekä Turussa.

Pienryhmäkoti Aurassa koemme tärkeäksi, että lapset ja heidän läheisensä kohdataan arvostavasti. Toimintamme perustuu normaaliin arjessa elämiseen, turvallisessa ja välittävässä ympäristössä, jossa on selkeät rajat. Ohjaaja on lapsen tukena arjen eri tilanteissa, jolla pyrimme luomaan ympäristön, jossa lapsen on turvallista harjoitella hankalien asioiden käsittelyä ja ratkomista. Yhteisöllisen toiminnan kautta pyrimme vahvistamaan lapsen itsetuntoa, sosiaalisia taitoja sekä rohkeutta kokeilla uusia ja erilaisia asioita. Tällä tavalla luomme lapselle mahdollisuuden löytää itselleen mielekästä tekemistä myös pienryhmäkodin ulkopuolelta.

Haemme sosionomia, sairaanhoitajaa tai lähihoitajaa kesätyöhön ohjaajan tehtäviin. Kesätyöntekijänä ohjaajan työ sisältää kasvatus- ja ohjaustyötä, yhteistyötä perheiden ja verkostojen kanssa sekä kodinhoidollisia tehtäviä.

Ohjaajana Pienryhmäkoti Aurassa pääset hyödyntämään omaa osaamistasi vaihtelevissa työtehtävissä. Työkokemus sijaishuollossa katsotaan eduksi. Aiempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin palavaa halua tehdä merkityksellistä työtä sekä rohkeutta kohdata asiakkaamme ennakkoluulottomasti haastavissakin tilanteissa.

Pienen yrityksen etuna on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa mm. oman työn suunnitteluun. Tiimistämme löytyy sekä nuorta verta, että kokeneempaa konkaria. Yksikön johtaja kuuluu hoito- ja kasvatushenkilökuntaan, joten esimiehen tuki on läsnä päivittäisessä työssä. Sekä uudet työntekijät, että harjoittelua suorittaneet opiskelijat ovat kokeneet olonsa tervetulleiksi joukkoomme heti ensimmäisestä päivästä lähtien ja tämä kuvastaakin hyvin yhteishenkeä ja toisen kunnioitusta, joka joukossamme vallitsee.

Työ on kolmivuorotyötä, jonka vuoksi koemme tärkeäksi, että jokainen pääsee vaikuttamaan omien työvuorojen suunnitteluun esittämällä vapaatoiveitaan sekä toiveita liittyen työvuorojen rytmitykseen. Pyrimme siihen, että työn ja vapaa-ajan yhdistäminen kolmivuorotyöstä huolimatta olisi jokaiselle mahdollisimman mutkatonta. Koemme sen olevan iso osa työntekijöiden hyvinvointia.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan AMK-tutkinnolla G24 ja toisen asteen tutkinnolla G22.

Ajokortti on välttämätön.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:salla.haavisto@pienryhmakotiaura.fi