Lähihoitaja, Mainiokoti Havukoto, Mäntsälä, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja, Mainiokoti Havukoto, Mäntsälä

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Havukotoon, Mäntsälään

Haluatko työskennellä huipputiimissä innostavassa työyhteisössä, jossa jokaisen työpanos on yhtä tärkeä? Oletko valmis luomaan merkityksellisiä hetkiä muistisairaiden asukkaidemme arkeen? Meille ei ole väliä, oletko vastavalmistunut tai valmistumassa ammattiisi tai oletko jo kokenut tekijä, kunhan suhtaudut työhösi innolla ja olet ennen kaikkea hyvä tyyppi!

Toivomme, että haet meille, vaikka et ihan kaikkea vielä osaisikaan, sillä meillä autetaan ja neuvotaan sekä tehdään töitä yhdessä asukkaiden parhaaksi laatulupauksemme mukaan. Jos sinulla ei ole RAI-osaamista tai lääketenttejä suoritettuna, niin ei hätää, meillä voit suorittaa ne ja kouluttautua muutenkin.

Ohjaamme sinua myös omahoitajan tehtävissä eikä yksin tarvitse jäädä koskaan miettimään pulmatilanteita, sillä tiimi on aina tukenasi. Havukodossa olemme asukkaidemme tukena 24/7.

Työsi on 2- tai 3-vuorotyötä. Meillä voit itse vaikuttaa työvuorojesi suunnitteluun.

Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Kannustamme ja tuemme asukkaitamme omatoimisuuden ylläpitämiseen. Panostamme myös asukkaidemme mielekkään arjen toteutumiseen.

Havukodossa kunnioitetaan ja arvostetaan kaikkia työntekijöitä. Kaikkia kohdellaan tasapuolisesti ikään, sukupuoleen, ihonväriin, asemaan, koulutukseen, sukupuoliseen suuntautumiseen, uskonnolliseen tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta.

Meillä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuurisaldon, työterveyshuollon, Omamehiläisen palvelut, Digiklinikan käytön ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme suuresti uusia ideoita ja asioiden eteenpäin viemistä. Erityisen iloisia olemme joustavasta ja toiset huomioon ottavasta työilmapiiristä ja hyvistä palautteista, joita saamme.

Mainiokotien brändilupaus, "Sen tuntee, kun tulee kotiin", pitää meillä todellakin paikkaansa!

Kuulostaako hyvältä ja haluat kuulla lisää?

Hieno juttu, tartupa siis tuumasta toimeen ja pirauta tai laita sähköpostia yksikön johtajalle ja kysy lisää!

Birgitta Ojonen
p. 050 553 5302 (arkisin klo 9-13)
birgitta.ojonen@mainiokodit.fi

Laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan rekrytointijärjestelmämme kautta, vaikka jo heti tänään, sillä käymme tiimissä hakemuksia läpi jo hakuaikana ja voimme täyttää paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haethan tehtävää viimeistään 31.5.2023

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mainiokodit_careers/job/Mntsl-Laurintie/Lhihoitaja--Mainiokoti-Havukoto--Mntsl_R0030119