Ohjaaja, Pohjois-Karjalan Seta Hobiles ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Palkkaus: 3000€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko tehdä merkittävää työtä Pohjois-Karjalan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyväksi ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi? Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn Pohjois-Karjalan Seta ry:ssä STEA-rahoitteisessa Sateenkaareva Pohjois-Karjala -hankkeessa.

Ohjaajan työtehtäviin kuuluu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ja heidän läheistensä ohjaus ja neuvonta seuraavissa teemoissa:
- seksuaalinen suuntautuminen, sukupuoli-identiteetti ja sukupuolen ilmaisu
- sateenkaarevat pari- ja monisuhteet ja sateenkaarivanhemmuus
- vähemmistöstressin omahoito ja sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmään liittyvät kysymykset

Ohjaaja järjestää yksilöllistä tukea ja neuvontaa kasvokkain, puhelimitse ja verkossa. Neuvontaa toteutetaan Joensuussa, Lieksassa, Outokummussa ja kahdella muulla myöhemmin täsmentyvällä Pohjois-Karjalan alueen paikkakunnalla. Paikkakunnat vaihtuvat tarpeen mukaan hankkeen aikana. Yksilöllistä tukea ja neuvontaa kohdennetaan erityisesti sateenkaareville nuorille ja senioreille sekä sateenkaari-ihmisten läheisille. Ohjaajan tehtäviin kuuluu myös vapaaehtoisten tukemista ja ohjausta sekä kouluttamista.

Olet mahdollisesti etsimämme henkilö, mikäli sinulla on seuraavia ominaisuuksia:
- kokemusta yksilöllisen tuen ja neuvonnan järjestämisestä
- sitoutuneisuutta ihmisoikeuksien edistämiseen
- seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tuntemusta
- itsenäistä ja kehittävää työotetta
- hyvät vuorovaikutustaidot

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus järjestötyöstä, sukupuolisensitiivinen työote, kokemus eri ikäisten kanssa toimimisesta ja soveltuva koulutus, esimerkiksi kasvatus-, sosiaali- tai terveysalan koulutus.

Tarjoamme asiantuntevan ja joustavan yhteisön, ohjausta työnteossa sekä tarvittavaa lisäkoulutusta mm. turvallisemman tilan periaatteista. Työnantaja kustantaa ohjaajalle seksuaalineuvojakoulutuksen (30 op), joka suoritetaan työajalla. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan. 2 vuoden ja 10 kuukauden määräaikainen työsuhde. Palkka työn alkaessa 3000 €/kk. Työpaikka Joensuussa, yhteisöllisessä toimistoympäristössä. Kyseessä on kokopäivätyö. Työaika vaihtelevasti sekä päivä- että ilta-aikoja, sisältäen ajoittain viikonlopputöitä. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävään toivotaan eri sukupuolia edustavia hakijoita. Kannustamme eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan tehtävään.

Lisätietoja työpaikasta saatavilla puhelimitse:

Ma 22.4. klo 16-18

Pe 17.5. klo 10-12

Iiris Lehto
puh: 040 738 4506

Tai sähköpostilla milloin vain vpj@pohjoiskarjalanseta.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen:
sihteeri@pohjoiskarjalanseta.fi 31.5.2024 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:vpj@pohjoiskarjalanseta.fi