Lähihoitaja, Mainiokoti Uuttu, Espoo, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 14.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja, Mainiokoti Uuttu, Espoo

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Uuttuun Espooseen!

Mainiokoti Uuttu on pieni ja kodikas ympärivuorokautista hoivaa tarjoava koti, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Lintuvaarassa. Kodissamme asuu 25 asukasta ja työskentelee mukava moniammatillinen tiimi. Lähihoitajana pääset tekemään päivittäistä hoitotyötä, toimimaan omahoitajana ja kehittämään kotimme toimintaa muiden tiimiläisten kanssa.

Arkemme on toiminnallista ja järjestämme jatkuvasti aktiviteetteja asukkaillemme.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja, voit olla kokenut konkari tai vastavalmistunut. Mainion tiimiimme sopii parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut ikäihmisten parissa työskentelystä. Olemme joustava työnantaja ja meillä kaikki saavat osallistua työvuorosuunnitteluun.

Mehiläisellä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon ja työterveyshuollon. Mainiokotien työntekijänä sinulla on monipuoliset koulutus ja kehittymismahdollisuudet.

Työ on 3-vuorotyötä ja työsuhde on kokoaikainen.

Hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 15.4.-14.5.2024.

Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen palkkaluokan G20C mukainen.

Yksityisellä palveluntuottajalla on 1.1. 2024 alkaen velvollisuus tarkistaa työntekijöiden ja työtehtävää vaihtavien rikosrekisteriote iäkkäiden henkilöiden sosiaali- ja terveyspalveluissa.

Kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Katja Siitonen
puh. 040 6657562
katja.siitonen1@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi.

Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mainiokodit_careers/job/Espoo-Lintukulma/Lhihoitaja--Mainiokoti-Uuttu--Espoo_R0030111