Korkeakouluharjoittelija, Opetushallitus
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Palkkaus: 1628,38€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lukiokoulutus, taiteen perusopetus ja vapaa sivistystyö -yksikköön haetaan korkeakouluharjoittelijaa kolmen kuukauden ajalle.

Korkeakouluharjoittelija avustaa Opetushallituksen asiantuntijoita Luonnontieteiden opetustilat, työturvallisuus ja välineet" -julkaisun päivittämisessä ja rakentamisessa digitaaliseen ympäristöön. Harjoittelija osallistuu luonnontieteiden (biologia, fysiikka, kemia, maantiede, ympäristöoppi) opetuksen tukimateriaalien koontiin ja julkaisemiseen Opetushallituksen sivuilla. Harjoittelutehtäviin kuuluu lisäksi valtionavustusselvityksistä raportointia. Harjoitteluun voi liittyä viestintää, sidosryhmäyhteistyötä sekä tapahtumien järjestämistä kasvatuksen ja opetuksen alalla.

Lukiokoulutus, taiteen perusopetus ja vapaa sivistystyö -yksikkö on osa Kasvatus, koulutus ja osaaminen -päätoimintoa. Päätoiminto kehittää ja vastaa perusteiden laatimisesta opetussuunnitelmille, varhaiskasvatussuunnitelmalle ja ammatillisille tutkinnoille. Kehitämme ja tuemme koulutusta erilaisin hankkein. Huolehdimme kasvatusta, koulutusta ja osaamista edistävien kokeilujen ja kehittämisen tukemisesta ja koordinoinnista. Päätoimintoon kuuluu myös ruotsinkielinen toiminta, jonka tehtävänä on vastata Opetushallituksen toimialueen ruotsinkielisen koulutuksen ja varhaiskasvatuksen sekä ruotsinkielisten palvelujen kehittämisestä yhteistyössä viraston muiden yksiköiden kanssa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/4345/fi_FI