Lukion erityisopettaja ja hanketyöntekijä, Tuusulan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 1.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tuusula - tekemisen taidetta!

Tuusulan kunnan opetustoimen kehittyvät ja pedagogisesti laadukkaat koulut mahdollistavat oppilaslähtöisen ja tuloksellisen oppimisen kaikille kunnan oppilaille ja opiskelijoille.

Haemme nyt opetustoimeen

Lukion erityisopettajaa ja hanketyöntekijää ajalle 1.8.2024 - 31.7.2025

Tehtävässä edellytetään laaja-alaisen erityisopettajan tai aineenopettajan kelpoisuutta sekä osaamista opiskelutaidoista ja tuen eri muodoista. Lisäksi innovatiivinen asenne ja kokemus hanketyöstä sekä koulun kehittämistyöstä katsotaan eduksi.

Hanketyö liittyy OPH:n oppimisen tuen hankkeeseen, jossa pääasialliset tehtävät liittyvät opiskelutaito-opintojakson suunnitteluun ja toteutukseen, tukiopetuksen kehittämiseen sekä tuen tarpeen tunnistamisen ja varhaisen puuttumisen käytäntöihin. Hankkeessa keskeistä on yhteistyö aineenopettajien ja lukiomme erityisopettajan kanssa. Lisäksi tehtävänä on tuottaa kuvauksia suunnitelluista käytännöistä ja tehdä hankeraportointia yhdessä ohjausryhmän kanssa. Opetustyö koostuu pienryhmä- ja samanaikaisopetuksesta, joiden avulla suunnitellaan, kokeillaan ja toteutetaan hankkeeseen liittyvää opetusta.

Sijoituspaikka: Tuusulan lukion Hyrylän toimipiste / Hyrylän koulukeskus.

Tuusulan lukiossa on noin 750 opiskelijaa kolmessa toimipisteessä (Hyrylä, Jokela ja Kellokoski). Tuusulan lukion Hyrylän toimipisteessä on noin 450 opiskelijaa. Lisätietoa Tuusulan lukiosta: http://tuusulanlukio.fi.

Lisätietoja antaa rehtori Seppo Kärpänen, 040 314 3258 tai seppo.karpanen@tuusula.fi.

Kelpoisuusehto: Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Lasten ja nuorten kanssa työskentelevien tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Jätä hakemuksesi sähköisesti osoitteessa http://www.tuusula.fi/tyopaikat viimeistään 1.5.2024. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja/tai videoesittely itsestäsi. Löydät hakijan ohjeet LAURA?-palvelun käyttämiseen https://support.laura.fi/hc/fi/sections/4402771795858-Ty%C3%B6nhakijan-ja-sijaisen-ohjeet. Mikäli sinulla on kysyttävää LAURA?-palvelun käyttämisestä, ota yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin hr@tuusula.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tuusula.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=4966&jbid=8#login_form