Päätoiminen luokanopettaja Hovirinnan kouluun, Kaarinan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 1.5.2024
  • Palkkaus: 2954,08-3168,56€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kouluumme yhteisopettajuudesta kiinnostunutta luokanopettajaa 5.lk luokanopettajaksi.

Tule mukaan Kaarinan perusopetuksen ammattitaitoiseen, innokkaaseen ja kehittämishaluiseen joukkoon!

Pohjaamme Kaarinan kaupungissa työmme yhteisille arvoillemme, jotka ovat avoimuus, rohkeus ja yhteisöllisyys. Meille tärkeitä asioita ovat yhtenevä kasvun ja oppimisen polku varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle ja yhteisen toimintakulttuurin kehittäminen käyttäytymisen myönteisen tuen pohjalta. Vuorovaikutus, sosiaaliset taidot ja yhteisöön kiinnittyminen ovat asioita, joihin panostamme.

Tarjoamme sinulle:
- myönteisen, innostavan ja kehittymiseen kannustavan ilmapiirin,
- laajan ja ammatillisesti vahvan työyhteisön,
- uudet ja viihtyisät työtilat,
- hyvän perehdytyksen,
- asianmukaiset, henkilökohtaiset työvälineet (kannettava tietokone, työpuhelin ja iPad),
- laajan ja monipuolisen työterveyshuollon (Mehiläinen),
- työhyvinvointia tukevia palveluita, esim. maksuton kuntosali ja uimahalli
Lue lisää työsuhde-eduista ja Kaarinasta työnantajana Tutustu työnantajaan -painikkeella.

Hovirinnan koulu on noin 290 oppilaan alakoulu ja opetushenkilöstöä meillä on noin 55. Yhteisessä koulutalossamme toimii lisäksemme ruotsinkielinen perusopetus. Koulutalomme arvot ovat turvallisuus, kunnioitus, hyvinvointi ja oppiminen. Koulumme henkilökunnasta 95% suosittelisi nykyistä työpaikkaansa tuttavalleen (Työhyvinvointikysely 2023).

Tehtävään valittavalta edellytetään kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaista luokanopettajan kelpoisuutta. Eduksi katsotaan aineenopettajan kelpoisuus ja/tai valmius opettaa musiikkia, käsitöitä tai jotain muuta alakoulussa opetettavaa ainetta.

Toimit työssäsi maltillisen kokoisen 5.lk luokanopettajana. Fyysisesti luokkahuoneesi naapurissa on saman luokka-asteen yleisopetuksen ryhmä ja toisella puolella saman luokka-asteen pienryhmä. Työtehtävänänne on lukuvuoden aikana päivittäisen opetustyön lisäksi ryhmäyttää oppilaat toimimaan yhtenä isompana opetusryhmänä samanaikaisopettajuudessa yhdessä rinnakkaisluokan luokanopettajan kanssa, sekä kehittää joustavia opetusjärjestelyjä yhdessä pienryhmän erityisluokanopettajan kanssa.

Työtä edesauttavat joustavat opetustilat, jotka on mahdollista yhdistää fyysisesti yhdeksi isommaksi opetustilaksi. Oppilaiden oppimisen tukena on kohtuullisen ryhmäkoon ja kehittämienne joustavien opetusjärjestelyjen lisäksi laaja-alaisen erityisopettajan resurssia, sekä kielitietoisen opettajan oppitunteja S2-oppilaille.

Työtehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sekä joustavaa työotetta. Koulumme toimintakulttuurin vuoksi edellytämme valittavalta sitoutumista tiimityöskentelyyn ja yhteisopettajuuteen, sekä innokkuutta kehittää niitä edelleen.

Eduksi katsotaan monipuoliset valmiudet tukea erilaisia tukea tarvitsevia oppijoita, ymmärrys kieli- ja kulttuuritietoisesta opetuksesta, sekä pedagogisiin asiakirjoihin liittyvä osaaminen.

Arvostamme ajantasaisia TVT-taitoja, sekä kodin ja koulun välistä yhteistyötä.

Palvelussuhteen ehdot määrittyvät OVTES:sin mukaisesti luokanopettajan työehtojen mukaisesti (OPV 24). Palkkaus 2954,08€ - 3168,58€/kk + mahdolliset lisät

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Haastattelukutsut esitetään ma 6.5. mennessä, haastatteluaikataulut tarkentuvat myöhemmin. Haastatteluissa tarvittaessa mahdollisuus etäosallistumiseen.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus Kuntarekryssä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAA-03-96-24/fi_FI