Sairaanhoitaja Rinnekodit Nyyttipuistoon, Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen:

Tervetuloa Rinnekodit Nyyttipuistoon!

Nyyttipuisto on aikuisille kehitysvammaisille asiakkaille suunnattu 22-paikkainen koti Helsingin Alppikylässä rauhallisella alueella. Asukkaat asuvat kolmessa pienryhmäkodissa, joissa jokaisessa on viisi asukasta, lisäksi yksikköön kuuluu seitsemän erillisasuntoa, joissa asuu vähemmän tukea tarvitsevia asukkaita.

Voit hurauttaa meille kätevästi bussilla, tai halutessasi vaikka omalla työsuhdepyörälläsi!

Tavoitteemme on tukea asiakkaidemme toimijuutta ja osallisuutta heidän omassa arjessaan. Asiakkaidemme toimintakyky vaihtelee ja jokainen heistä on omanlaisensa persoona. Tällaisena haluamme asiakkaamme myös kohdata; meillä jokainen on juuri oikeanlainen omana itsenään!

Mitä tehtävä sisältää

Sairaanhoitajana toimit moniammatillisessa tiimissä oman alasi asiantuntijana, vastaat osaltasi turvallisen lääkehoidon toteutumisesta yksikössä.

Tehtäviisi kuuluvat lääkehoidon toteuttaminen ja lääkehoitoon liittyvän tiedon jakaminen yksikössä. Tuet ja ylläpidät asukkaidemme toimintakykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, osallistut perushoitoon ja huolehdit raportoinnista. Vaikka arjessamme on tietyt rutiinit, jokainen päivä on erilainen.

Sinua odottaa moniammatillinen tiimi

Nyyttipuistossa hyödynnämme monipuolista osaamista ja yksilöllisiä vahvuuksia - voimme jokainen oppia toisiltamme. Työskentelet yhdessä työyhteisöömme kuuluvien lähihoitajien, erityisohjaajien, vastaavan ohjaajan ja esihenkilönäsi toimivan palveluyksikön johtajan kanssa. Meistä jokainen on sinun tukenasi - kerrothan sinäkin kehitysehdotuksistasi rohkeasti meille!

Tule sinäkin luomaan asiakkaillemme mielekästä arkea!

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja tunnet olosi turvalliseksi. Käytössämme on turvallisemman tilan periaatteet, joita yhdessä noudattamalla varmistamme jokaiselle arvostavan ja viihtyisän työyhteisön.

Sairaanhoitajana pääset toteuttamaan omaa työnkuvaasi itsenäisesti kannustavan, moniammatillisen tiimin tuella.

Haluamme, että pääset loistamaan työssäsi! Odotamme sinulta:

- sairaanhoitajan amk-tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä

- valmiutta kolmivuorotyöhön, työ on pääosin kaksivuorotyötä

- kykyä kohdata asiakkaamme yksilöllisesti ja toimia heidän parhaakseen

Hyvinvointisi tueksi tarjoamme:

- kulttuuri- ja liikuntaedun Smartum Plus

- työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita

- vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa ilman korvausrajaa

- oman perehdyttäjän ja sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen

- mahdollisuuden hyödyntää tehtävässä omia vahvuuksiasi

- monipuolisia koulutuksia, urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia

- mahdollisuuden työsuhdepyörään

- yhteisöllisen työvuorosuunnittelun tukemaan työn ja vapaa-ajan tasapainottamista

- mahdollisuuden hakea kauttamme asuntoa pk-seudulta - kysy muuttovalmiista kohteistamme esim. Helsingin Etelä-Haagan läheisyydestä

- apua oman talouden hallintaan

Oletko sinä tuleva työkaverimme?

Jätä yhteystietosi helposti ja nopeasti! Toimi pian, sillä voimme tehdä palkkauspäätöksen jo ennen hakuajan päättymistä 5.5. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Palkkauksemme pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen. Palkkaluokkasi sairaanhoitajan tehtävässä on G25 (2796,74-3073,84 alan työkokemuksesta riippuen + työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät).

Arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustamme erilaisista taustoista tulevia henkilöitä hakemaan meille töihin.

Rinnekodit on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan tarkastuksen.

Lue meistä lisää nettisivuiltamme! Rinnekodit Nyyttipuisto (https://www.rinnekodit.fi/toimipisteet/asumisen-tuen-yksikko-rinnekodit-nyyttipuisto/)

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota rohkeasti yhteyttä:

Palveluyksikön johtaja Tomi Ranta

Arkisin 8-15 puh. 044 777 6300

tai sähköpostitse tomi.ranta@rinnekodit.fi

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Toiminnasta syntyvä tuotto käytetään kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevien hyväksi. Meillä työskentelee valtakunnallisesti 2900 sote-alan ammattilaista yli 150 toimipisteessä.

#sydänmukana #elämänpoluilla
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekrytointi.hdl.fi/jobs/3844313-sairaanhoitaja-rinnekodit-nyyttipuistoon