Lähihoitaja Rinnekodit Joutsenvirtaan, Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tiimiimme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen:

Tervetuloa Rinnekodit Joutsenvirtaan!

Joutsenvirta on aikuisille kehitysvammaisille asiakkaille suunnattu 18-paikkainen koti Helsingin Laajasalossa rauhallisella omakotitaloalueella meren läheisyydessä. Asukkaat asuvat kolmessa pienryhmäkodissa, joissa jokaisessa on kuusi asiakasta.

Tavoitteemme on tukea asiakkaidemme toimijuutta ja osallisuutta heidän omassa arjessaan. Asiakkaidemme toimintakyky vaihtelee ja jokainen heistä on omanlaisensa persoona. Tällaisena haluamme asiakkaamme myös kohdata; meillä jokainen on juuri oikeanlainen omana itsenään!

Vaikka arjessamme on tietyt rutiinit, jokainen päivä on erilainen. Työnkuvasi voi muodostua esimerkiksi asukkaidemme toimintakyvyn tukemisesta sekä ylläpitämisestä, perushoidosta, mahdollisesta lääkehoidosta, raportoinnista sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisesta. Läsnäolosi on tärkeää - asiakkaan aito kohtaaminen ja kommunikaation tukeminen ovat merkittävä osa tehtävääsi. Meille pienetkin onnistumiset ovat suuria, oli kyse sitten mielekkään kokemuksen aikaansaamasta hymystä tai onnistuneesta ruokailuhetkestä. Paras palaute hyvin tehdystä työstä välittyykin asiakkailtamme usein ilmein ja elein! Yksikössä on mahdollista työskennellä pitkissä vuoroissa halutessaan.

Joutsenvirrassa hyödynnämme monipuolista osaamista ja yksilöllisiä vahvuuksia - voimme jokainen oppia toisiltamme. Kannustamme toisiamme kehittymään niin omilla oppimispoluillamme kuin tiiminäkin! Työskentelet yhdessä työyhteisöömme kuuluvien lähihoitajien, erityisohjaajien, sairaanhoitajan ja esihenkilönäsi toimivan palveluyksikön johtajan kanssa. Meistä jokainen on sinun tukenasi - kerrothan sinäkin kehitysehdotuksistasi rohkeasti meille!

Haluamme, että pääset loistamaan työssäsi! Odotamme sinulta:

- lähihoitajan tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä

- valmiutta kolmivuorotyöhön (työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä)

- aitoa kiinnostusta kohdata asiakkaamme yksilöllisesti ja toimia heidän parhaakseen

- oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta

- positiivista asennetta

- valmiutta muuttuviin tilanteisiin

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja tunnet olosi turvalliseksi. Olemmekin saaneet Hyvän mielen työpaikka® - tunnustuksen panostuksestamme paremman työelämän puolesta! Hyvinvointisi tueksi tarjoamme:

- kulttuuri- ja liikuntaedunSmartum Plus

- työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita

- vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa ilman korvausrajaa

- oman perehdyttäjän ja sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen

- mahdollisuuden hyödyntää tehtävässä omia vahvuuksiasi

- monipuolisia koulutuksia, urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia

- mahdollisuuden työsuhdepyörään

- apua oman talouden hallintaan

- mahdollisuuden hakea kauttamme asuntoa pk-seudulta - kysy muuttovalmiista kohteistamme esim. Helsingin Etelä-Haagan läheisyydestä

Oletko sinä tuleva työkaverimme?

Jätä yhteystietosi helposti ja nopeasti!Toimithan pian, sillä aloitamme haastattelut ja voimme tehdä palkkauspäätöksen jo ennen hakuajan päättymistä 12.5.2024. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Palkkauksemme pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen ja se on lähihoitajan tehtävässä G22 (2412,63-2731,51 alan työkokemuksesta riippuen + työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät).

Rinnekodit on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan tarkastuksen.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota rohkeasti yhteyttä:

Palveluyksikön johtaja Annukka Loikkanen

Arkisin 9-15 puh. 050 472 7002

tai sähköpostitse annukka.loikkanen@rinnekodit.fi

Tule sinäkin luomaan asiakkaillemme mielekästä arkea #sydänmukana #elämänpoluilla

Tutustu tarkemmin Rinnekodit Joutsenvirtaan! (https://www.rinnekodit.fi/toimipisteet/asumisen-tuen-yksikko-rinnekodit-joutsenvirta/)

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Toiminnasta syntyvä tuotto käytetään kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevien hyväksi. Meillä työskentelee valtakunnallisesti 2900 sote-alan ammattilaista yli 150 toimipisteessä.

#sydänmukana #elämänpoluilla
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekrytointi.hdl.fi/jobs/3841147-lahihoitaja-rinnekodit-joutsenvirtaan