Katsomusaineiden opettaja (pääpainona islam), Kaarinan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 1.5.2024
  • Palkkaus: 2234,14-3168,58€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Kaarinaan katsomusaineiden opettajaa vastaamaan erityisesti islamin uskonnon opetuksesta. Opetusvastuullesi saattaa kuulua myös joitain muita katsomusaineita, kuten elämänkatsomustietoa tai ev.lut. uskontoa.

Pääkouluna on Hovirinnan koulu, mutta oppitunteja on lisäksi Valkeavuoren, Piispanlähteen, Kotimäen ja Auranlaakson kouluissa.

Tule mukaan Kaarinan perusopetuksen ammattitaitoiseen, innokkaaseen ja kehittämishaluiseen joukkoon!

Pohjaamme Kaarinan kaupungissa työmme yhteisille arvoillemme, jotka ovat avoimuus, rohkeus ja yhteisöllisyys. Meille tärkeitä asioita ovat yhtenevä kasvun ja oppimisen polku varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle ja yhteisen toimintakulttuurin kehittäminen käyttäytymisen myönteisen tuen pohjalta. Vuorovaikutus, sosiaaliset taidot ja yhteisöön kiinnittyminen ovat asioita, joihin panostamme.

Tarjoamme sinulle:
- myönteisen, innostavan ja kehittymiseen kannustavan ilmapiirin,
- laajan ja ammatillisesti vahvan työyhteisön,
- uudet ja viihtyisät työtilat,
- hyvän perehdytyksen,
- asianmukaiset, henkilökohtaiset työvälineet (kannettava tietokone, työpuhelin ja iPad),
- laajan ja monipuolisen työterveyshuollon (Mehiläinen),
- työhyvinvointia tukevia palveluita, esim. maksuton kuntosali ja uimahalli
Lue lisää työsuhde-eduista ja Kaarinasta työnantajana Tutustu työnantajaan -painikkeella.

Tehtävään valittavalta edellytetään kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaista islamin uskonnon kelpoisuutta, eduksi katsotaan muiden katsomusaineiden kelpoisuus. Tehtävään soveltuvien kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut hakijat.

Työtehtävässä vastaat Kaarinan kaupungin islamin opetuksesta eri kouluissa. Lisäksi opetusvastuullesi voidaan antaa joitain elämänkatsomustiedon, ev.lut. uskonnon tai muun vastaavan katsomusaineen oppitunteja kelpoisuuksiesi ja/tai henkilökohtaisesti valmiuksiesi mukaisesti, jotta tehtävän päätoimisuus saadaan täyteen. Tehtävä voidaan muuttaa tarvittaessa myös sivutoimiseksi.

Työtehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta, valmiutta toimia useammassa työyksiköissä, sekä mahdollisuutta liikkua työpäivän aikana tarvittaessa yksikköjen välillä esimerkiksi omalla autolla.

Eduksi katsotaan ymmärrys kieli- ja kulttuuritietoisesta opetuksesta, valmius toimia kaikilla peruskoulun luokka-asteilla, sekä monipuoliset valmiudet tukea erilaisia tukea tarvitsevia oppijoita.

Arvostamme ajantasaisia TVT-taitoja, sekä kodin ja koulun välistä yhteistyötä.

Palvelussuhteen ehdot määrittyvät OVTES:sin mukaisesti uskonnon aineenopettajan työehtojen mukaisesti (OPV 23). Palkkaus kelpoisuuksien mukaisesti 2234,14€ - 3168,58€/kk + mahdolliset lisät.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Haastattelukutsut esitetään ma 6.5. mennessä, haastatteluaikataulut tarkentuvat myöhemmin. Haastatteluissa tarvittaessa mahdollisuus etäosallistumiseen.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus Kuntarekryssä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAA-03-94-24/fi_FI