Kokki Yöpuu Yhtiön keskustaravintoloihin!, Yöpuu Yhtiö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KIINNOSTAAKO TYÖSKENTELY YÖPUU YHTIÖ OY:N PALVELUKSESSA? HAEMME YRITYKSEEMME UUTTA KOKKIA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN
Yöpuu Yhtiö Oy on perheyritys, joka harjoittaa hotelli- ja ravintolatoimintaa Jyväskylän keskustassa useassa eri toimipisteessä.
Hotelli Yöpuu on yksilöllinen boutique- hotelli Yliopistonkadulla, jossa on 26 uniikkia hotellihuonetta, sekä kokous- ja saunatiloja. Saman katon alla toimii myös satapaikkainen kaupungin ykkösruokaravintola Pöllöwaari, joka tarjoaa laadukasta kansainvälisiin makuihin nojaavaa, alusta asti itse valmistettua ruokaa.
Urban Hotelli Verso sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa kävelykadulla osoitteessa Kauppakatu 35. Hotelli Versossa on 128 huonetta, kokous- ja juhlatila Kerkkä, aamiaisravintola Silmu sekä ruokaravintola Verso Baari & Keittiö.
Bistro Kirkkopuisto on n. 80 paikkainen moderni kahvila- ja ruokaravintola keskustan kupeessa keskellä vehreää Kirkkopuistoa.
Haemme ammattilaista kokin tehtäviin. Osaamisesi mukaan työpaikkasi voi olla mikä tahansa ravintolamme. Oletko ammattilainen fine diningissa, kokous- ja juhlatarjoiluissa vai oletko parhaimmillasi rennossa Bistrossa?
Tarjoamme turvallisen työsuhteen kehittyvässä ja kasvavassa toimintaympäristössä sekä innostavan työskentelyilmapiirin alan huippuammattilaisten parissa.
Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Palkka sopimuksen mukaan.
Työt alkavat sopimuksen mukaan tai viimeistään alkusyksyn aikana.
Mikäli olet sosiaalinen tiimipeluri ja laadukkaan tuotteen tarjoaminen, sekä asiakastyytyväisyys ovat sinulle tärkeitä elementtejä työssä viihtymisessä, on Yöpuu Yhtiö Oy sinun työpaikkasi.
Voit olla yksi etsimistämme henkilöistä, jos omaat omaan tehtävääsi vaadittavan ravintola-alan koulutuksen ja sinulle on jo kertynyt jonkin verran kokemusta työskentelystä ruokaravintoloissa.
Tarjoamamme tehtävät ovat kaksivuorotyötä, jossa työajat vaihtelevat aamu- ja iltavuorojen kesken ja luonnollisesti viikonlopputyöt kuuluvat asiaan.
Mikäli kiinnostuit työskentelystä Yöpuu Yhtiö Oy:n palveluksessa, täytä hakemus toukokuun 15. päivään mennessä. Lisätietoja työpaikasta saat keittiötoimenpäällikkö Jukka Kyllöseltä: jukka.kyllonen@yopuuyhtio.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.yopuuyhtio.fi/fi/563/kokki-yopuu-yhtion-keskustaravintoloihin-67040