Tuoteomistaja, Koto-digi-hanke, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja eli
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KEHA-keskuksessa on haettavana määräaikainen tuoteomistajan virkasuhde Koto-digi-hankkeeseen ajalle 1.6. - 31.12.2024. Tehtävän toimipaikkana voi sopimuksen mukaan olla mikä tahansa paikkakunta, jossa ELY-keskuksella on toimipiste.

Koto-digi-hankkeessa kehitetään kotoutumisen asiakastietojärjestelmää ja tietovarantoa, joita kunnat, hyvinvointialueet ja muut viranomaiset käyttävät 1.1.2025 voimaan astuvan kotoutumislain toimeenpanossa. Asiakastietojärjestelmä ja tietovaranto mahdollistavat myös KEHA-keskuksen tuottaman tiedolla johtamisen tuen kotoutumisen toimijoille.

Koto-digi-hankkeessa työskentelee kehitystiimi, joka koostuu KEHA-keskuksen ja sen palveluntuottajien työntekijöistä. Tiimi koostuu määrittelijöistä, arkkitehdeistä, UI/UX-suunnittelijoista, kehittäjistä, testaajista ja substanssiasiantuntijoista. Tiimi vastaa siitä, että kotoutumisen asiakastietojärjestelmästä ja tietovarannosta on 1.1.2025 käyttöön otettavissa ensimmäinen versio.

Tuoteomistaja työskentelee osana Koto-digi-hanketiimiä KEHA-keskuksessa. Tuoteomistaja vastaa siitä, että kehitystiimi tekee oikeita asioita oikeaan aikaan, tukee tiimin päivittäistä työtä, on vastuussa tiimin backlogin omistamisesta ja priorisoimisesta sekä liiketoimintavaatimusten määrittelystä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/4392/fi_FI