Maanrakennustyöntekijä, VPS Teollisuuspalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakasyryksellemme kesäkaudelle MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Ouluun. Töitä vaihtelevasti asiakkaan toimeksiannon mukaan. Töihin päästään keväällä lumien sulettua.

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset erilaiset pihojen ja perustusten rakentamiseen liittyvät työt. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää fyysistä kuntoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Katsomme eduksesi myös taso- ja putkilaasereiden käytön osaamisen. Työkohteet voivat sijaita eri puolilla kaupunkia, joten mahdollisuus liikkumiseen omalla autolla on suuri etu.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://vps.likeit.fi/apply/3207875