Lukion erityisopettaja, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lukiokoulutuksen erityisopettajan virka 808040 Turun iltalukiossa ja Turun klassillisessa lukiossa 1.8.2024 lukien.

Työaika jakautuu joustavasti kahden lukion välillä, mutta painottuu selvästi iltalukioon. Keskeisimmät virkatehtävät ovat opiskelijoiden yksilötuki, pienryhmämuotoinen tuki, ylioppilastutkintoon liittyvät tehtävät ja aineenopettajien konsultointi.

Tehtävään kuuluu myös Turun alueen vankiloissa tehtävää asiakastyötä, erityisesti yksilöllisen ja pienryhmämuotoisen tuen muodossa. Työtä tehdään sekä päivä- että ilta-aikaan.

Opiskelijoiden kohtaaminen ja kyky löytää opiskelijan tarpeisiin vastaavia tuen keinoja on työn kannalta keskeistä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavaa ja ennakkoluulotonta asennetta sekä hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kokemusta sekä aikuisten että nuorten lukiokoulutuksesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 986/1998 11 a §:n mukaista, lukiolain 28 §:n mukaista erityisopetusta antavan erityisopettajan kelpoisuus. Kelpoisuuden osoittavat todistukset liitetään hakemukseen ja alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisessa haastattelussa.
Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna.

Tehtävään valitun on viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikostaustaote. Rikosseuraamuslaitos teettää vankiloissa työskentelevistä lain 726/2014 mukaisen perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.:
- monipuolisia koulutuksia
- Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin (esim. Turun Kaupunginteatteri)
- työsuhdepolkupyöräedun
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-40-273-24/fi_FI