Järjestelmäasiantuntija, Tornion kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tietohallinnon järjestelmäasiantuntija työskentelee osana kuuden hengen tietohallintopalvelutiimiä tietohallintopäällikön alaisuudessa. Tehtävässä työskennellään Meri-Lapin työllisyysalueen henkilöstölle tuotettavien työasemapalveluiden parissa yhteistyössä Tornion kaupungin tietohallintopalveluiden kanssa. Toimi on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikatyö. Meri-Lapin työllisyysalueen vastuukuntana toimii Tornion kaupunki. Meri-Lapin työllisyysalueeseen kuuluu Tornio, Kemi, Keminmaa, Tervola, Simo ja Ylitornio.

Työtehtävät ovat käyttäjätukea sis. loppukäyttäjien neuvontatehtäviä, vikatilanteiden selvittelyä ja korjaamista, käyttäjähallintaa sis. Microsoft Active Directory / Azure AD, sähköposti ja sovellukset sekä työasemaympäristön laitteistojen ja ohjelmistojen asennus- ja ylläpitotehtäviä ja virustorjuntaan liittyviä tehtäviä ja ylläpitotöitä. Myös lähiverkkoon ja langattomiin verkkoihin liittyviä ylläpitotöitä ja esim. WLAN-tukiasemien asennuksia sekä VPN-tietoliikenteen vikaselvityksiä. Toivomme kokemusta myös mobiililaitteiden hallinnasta sis. puhelimet ja tablettilaitteet.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva alempi korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus vastaavista tehtävistä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää mm. itsenäistä työskentelyotetta, hyvää koordinaatio-, vuorovaikutus- ja yhteistyökykyä. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä, sillä työssä liikutaan useissa eri toimipisteissä Meri-Lapin työllisyysalueella.

Tehtävä täytetään aikaisintaan 1.8.2024 alkaen. Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen vaalin vahvistamista.

Täytä sähköinen hakemus Kuntarekryssä osoitteessa www.kuntarekry.fi, 10.5.2024 klo 14.00 mennessä. Työhakemukseen tulee liittää ansioluettelo.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Tornio-01-6-24/fi_FI