Erityisluokanopettaja (2083), Loviisan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Loviisan on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 12 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 70 koulunkäynninohjaajaa.

Loviisan suurimmassa koulussa, Harjurinteen koulussa on noin 550 oppilasta käsittäen esiopetuksen, vuosiluokat 1-9 sekä erityisluokat. Koulun erityisluokkaopetuksessa olevien oppilaiden määrä on noin 90. Lisäksi koulussamme on perusopetukseen valmistavan opetuksen ryhmiä.

Haemme joukkoomme kokenutta erityisluokanopettajaa 1.8.2024 alkaen toistaiseksi. Virkasuhteen alussa opetus painottuu vuosiluokille 1-3. Viran opetusvelvollisuus on 22 tuntia viikossa.

Erityisluokanopettajana näet oppilaan yksilönä sekä ryhmän jäsenenä. Olet suvaitsevainen, johdonmukainen, rauhallinen ja joustava sekä haluat kehittää erityisopetusta Harjurinteen koulussa ja Loviisassa. Jos sinulla on kokemusta neuropsykiatrisista vaikeuksista (nepsy) kärsivien lasten kanssa toimimisesta, luetaan se eduksi.

Tarjoamme sinulle kokeneen ja ammattitaitoisen erityisopetuksen tiimin ja erityisopetukseen soveltuvan oppimisympäristön. Harjurinteen koulussa kehitetään jatkuvasti oppimisen tuen toimintamalleja, rakenteita ja oppilaiden yksilöllisiä oppimispolkuja monialaisena yhteistyönä. Loviisa toimii UNICEF Lapsiystävällinen kunta -toimintamallin mukaisesti.

Loviisan kaupunki huolehtii henkilöstöstään maksamalla opettajille palkkataulukkoa korkeampaa peruspalkkaa sekä tarjoamalla monipuolisia etuja kuten lounas- ja virkistysetuja, liikuntaryhmiä, pyöräedun ja mahdollisuuden käyttää kaupungin kuntosaleja ilmaiseksi.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään kahden viikon kuluttua työn alkamisesta. Valitun on myös esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työn alkamista. Koeaika on kuusi kuukautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LOV-03-66-24/fi_FI