Varastotyöntekijä, EST Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Terminaalityöntekijä Mikkeliin kesäksi 2024!

Etsimme asiakkaallemme Mikkeliin nohevaa kappaletavara terminaalityöntekijää kesäksi 2024. Työt alkavat toukokuussa ja kestävät syyskuun puoliväliin. Kokemus kuormien puruista, lastaamisista ja pakettien lajittelusta katsotaan eduksi. Hallitset trukin ja osaat toimia itsenäisesti sekä ryhmässä. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, reipasta mieltä, tarkkuutta ja joustavuutta.

työt alkavat toukokuussa ja päättyvät syyskuun puolivälissä. Työpäivät ovat maanantaista lauantaiaamuihin ja työt alkavat iltaisin kello 17.00 - 22.00 ja päättyvät kello 03.00 - 06.00. Palkkaus AKT:n työehtosopimuksen mukaan (0-4 vuoden kokemuksella peruspalkka 14,87 euroa/tunti + lisät päälle). Työ sopii hyvin opiskelijan vuosirytmiin!

Jätä hakemuksesi heti, sillä työhaastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ja CV oheisesta linkistä.

Kaikki yhteydenotot:
Kai Tillanen
050 327 5883
kai.tillanen@esthenkilosto.fi

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://est.likeit.fi/apply/8109848