Sairaanhoitaja, Ykköskoti Kirjokallio, Raisio, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sairaanhoitaja, Ykköskoti Kirjokallio, Raisio

Tule rakentamaan kanssamme kotia, joka tekee huomisesta paremman.

Sairaanhoitaja vastaa yksikön asiakaslähtöisestä, virikkeellisestä ja kuntouttavasta hoitotyöstä, sen laadusta ja turvallisesta sekä asianmukaisesta lääkehoidosta.

Meillä arki sujuu ja on monipuolista, käytämme työssä vahvuuksiamme ja osaamistamme sekä tuemme toinen toisiamme. Meillä työtä ohjaa asukkaiden yksilölliset toteuttamissuunnitelmat ja moniammatillinen osaaminen. Teemme töitä tiimissä ja saat aina apua työkaverilta. Meidän tiimimme vahvuuksia on yhteishenki, ammatillisuus ja huumori.

Ykköskoti Kirjokallio on Raision Petäsmäessä ja kodille pääsee helposti paikallisbusseilla ja autoilijoille on ilmainen pysäköintipaikka.

https://xn--ykkskodit-27a.fi/palvelukodit/ykkoskoti-petasmaki

Työ on arkityötä kahdessa vuorossa, painottuen arkiaamuvuoroihin. Työsuhde on vakituinen.

Omien kiinnostusten mukaan mahdollista kehittää omaa urapolkua esim. lääkehoidosta vastaavan sairaanhoitajan tai tiimivastaava AMK tehtäviin.

Kiinnostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Anne-Mari Lintunen
puh. 050 432 3697
anne-mari.lintunen@mehilainen.fi
Tavoitettavissa arkisin kello 8-16 välisenä aikana

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, haastattelut käynnistetään jo haun aikana. Aloituspäivä sovittavissa.

Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/ykkoskodit_careers/job/Raisio-Kirjokallionkatu/Sairaanhoitaja--Ykkskoti-Kirjokallio--Raisio_R0030075