Kirjastonhoitaja, Mikkelin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Palkkaus: 2569,50€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mikkelin seutukirjasto koostuu pääkirjastosta, viidestä lähikirjastosta sekä Hirvensalmen, Pertunmaan ja Puumalan seutukirjastotoimipisteistä. Kuulumme Lumme-kirjastokimppaan ja käytössämme on Koha-kirjastojärjestelmä.

Haettavana olevan tehtävän vastuualueisiin kuuluvat kirjaston viestintään ja tapahtumatuotantoon osallistuminen sekä koululaisryhmien kanssa työskentely. Lisäksi työ sisältää monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä sekä kokoelmatyötä.

Pääasiallinen työpisteesi olisi Mikkelin pääkirjastossa, mutta tehtävä sisältää aika ajoin sijaistuksia lähikirjastotoissa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä asiakaslähtöistä asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön, sillä useimpiin lähikirjastopisteisiin ei kulje julkista liikennettä aukioloaikojen puitteissa. Arvostamme innostusta lukemisen edistämiseen eri tavoin, viestinnällistä osaamista, aktiivista työotetta ja idearikkautta sekä joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa. Kokemus Koha-kirjastojärjestelmästä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden päästä kehittämään ja kehittymään kanssamme. Työssäsi sinulla on tukena viestintäryhmämme sekä koko Mikkelin seutukirjaston kätevä ja pätevä työyhteisö.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu kirjasto- ja informaatioalan opintoja tai riittävä kokemus kirjastotyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työhön kuuluu säännöllistä ilta- ja lauantaityötä. Mikkelin kaupunki mahdollistaa henkilöstölleen polkupyöräedun. Henkilöstöetuna on myös vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu Epassilla ja kattava koulutustarjonta.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekryn kautta 17.5.2024 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset pdf-muodossa (valokuvaliitteet eivät mahdu järjestelmään liitettäväksi). Alkuperäiset todistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitulle asetetaan koeaika.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/588063/fi_FI