Taloushallinnon asiantuntija, Hevosopisto Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hevosopisto on vahvasti tulevaisuuteen suuntautuva ammatillinen oppilaitos, lisäksi Hevosopistolla toimii hevosurheilun valtakunnallinen valmennuskeskus, joka tarjoaa kilpailu- ja valmennustoimintaa harrastajille ja urheilijoille. Hevosopisto on osakeyhtiö, jonka omistavat Suomen valtio, Suomen Hippos ry ja Suomen Ratsastajainliitto ry sekä Forssan kaupunki ja Jokioisten ja Ypäjän kunnat. Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, kehittyminen ja vastuullisuus. Haluamme tarjota hevosalan huippuosaamista huippuolosuhteissa. Opiskelijoiden, henkilöstön ja hevosten hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen.

Haemme yhä kehittyvään organisaatioomme kokenutta ja oma-aloitteista taloushallinnon asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Sinun roolisi tulevaisuuden Hevosopistolla

Taloushallinnon asiantuntijana vastaat työssäsi laajasti monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Vastuullasi on mm. ostoreskontra, vakuutusasiat, opiskelijoiden kulukorvaukset sekä erilaiset raportoinnit. Työnkuva voi sisältää osaamisesi mukaan myös kirjanpidon, tilinpäätöksen sekä viranomaisilmoitukset ja -raportoinnit. Taloustiimimme hoitaa mm. laskutuksen, sopimustenhallinnan sekä maksupäätteiden ja varausjärjestelmien raportoinnin, tiimi sijaistaa toisiaan tarvittaessa. Olet rohkea, tulevaisuuteen katsova nykyaikainen taloushallinon ammattilainen. Sinulla on hyvät viestintätaidot ja kyky työskennellä itsenäisesti osana tiimiä. Palvelet asiakkaita sujuvasti puhelimitse ja sähköpostitse. Olet vastuuntuntoinen ja tarkka sekä motivoitunut talousasioihin. Ymmärrät yrityksen toiminnan ja taloudellisten lukujen välisen yhteyden. Työ vaatii analyyttistä ajattelutapaa sekä kykyä uudistaa prosesseja.

Mitä toivomme Sinulta
- Useamman vuoden kokemusta taloushallinnon monipuolisista työtehtävistä ja prosesseista, erityisesti kirjanpidosta ja ostoreskontrasta
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- Netvisor -järjestelmän sekä Excelin käyttökokemusta
- Oma-aloitteisuutta ja kykyä hallita kokonaisuuksia itsenäisesti sekä kokemusta tiimityöstä

Eduksi luetaan
- Tilinpäätöksen tekeminen, veroilmoitukset ja muut viranomaisilmoitukset
- Talouden erityisosaamista ammatillisesta koulutuksesta ja hevosalasta
- KLT-tutkinto
- Järjestelmien nopea oppiminen, muita järjestelmiämme ovat mm. Kasperi, Hotellinx ja Lyyti
- Palkanlaskentaosaaminen

Tehtävänkuva kokonaisuudessaan voi muotoutua omien vahvuuksiesi sekä mielenkiinnonkohteidesi mukaan.

Mitä tarjoamme Sinulle
- Mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän hevosalan suurimmassa oppilaitoksessa ja hevosurheilun valmennuskeskuksessa
- Mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun
- Energiset, idearikkaat ja kannustavat työkaverit sekä työyhteisön tuen
- Työsuhde-etuina kattavan työterveyshuollon, rajattoman käytön omalla kuntosalillamme, henkilökuntaetuja palveluistamme sekä ePassi virike-edun

Olemme monipuolinen ja tasa-arvoinen yhteisö, jossa panostetaan tekemisen meininkiin ja työyhteisön osallistamiseen. Työskentelymalli on hybridi, mutta aluksi toivomme sinulta läsnäoloa toimistolla. Esihenkilönäsi toimii talouspäällikkö. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Mikäli koet olevasi etsimämme taloushallinnon asiantuntija, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera hakujärjestelmämme kautta 12.5.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tähän tehtävään. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus ja työaika yksityisen opetusalan TES. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bcb6656f

Lisätiedot

Mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää, vastaamme mielellämme.

Talouspäällikkö Henrietta Kivikoski
puh. 050-552 8485
henrietta.kivikoski@hevosopisto.fi

Puhelimitse tavoitat parhaiten seuraavina aikoina:
19.4.2024 klo 10-11
22.4.2024 klo 15-16
29.4.2024 klo 10-11
3.5.2024 klo 13-14
7.5.2024 klo 15-16
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bcb6656f