Toimintaterapeutti, Terapiatalo Tempo osuuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimintaterapian ammattilainen,

Terapiatalo Tempossa sinua odottaa lämminhenkinen ja huumorilla maustettu ammattilaistiimi. Tempolaisena saat kehittää työtäsi omien kiinnostusten kohteiden mukaan ja suunnitella työkalenterisi. Pääset vaikuttamaan minkä ikäisten asiakkaiden kanssa haluat työskennellä ja missä kohderyhmissä. Terapiaa voi toteuttaa Tempon kodikkaassa ja hyvin varustellussa terapiatilassa tai asiakkaan arjessa. Yhteistyö kuntoutujan läheisten ja verkoston kanssa on meille tärkeää ja työhön vaaditaan omaa autoa.

Toimintaterapeutilta vaadimme toimintaterapeutin tutkintoa ja Valviran laillistusta sekä 2 vuoden työkokemusta. Odotamme terapeutilta riittäviä IT-taitoja, joustavaa ja itsenäistä työotetta. Pääset myös osaksi somemarkkinointia. Pieni työyhteisö takaa esihenkilön ja työkavereiden kollegiaalisen tuen. Panostamme työhyvinvointiin sekä koulutukseen.

Vastaanottotilamme sijaitsevat Marttilassa ja toimimme koko Varsinais-Suomen alueella. Asiakkaat ohjautuvat meille pääasiassa Kelan ja hyvinvointialueen kautta. Neuropsykiatrinen osaaminen on hyödyksi työtehtävissä ja arvostamme myös muuta alalle soveltuvaa täydennyskoulutusta. Työ vaatii rikostaustaotteen esittämistä alle 18-vuotiaiden kanssa työskentelystä sekä ensiaputaitoja (mieluiten vähintään EA1)
Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät -sopimuksen mukaisesti. Meillä on kattava perehdytys, säännöllinen työnohjaus ja mahdollisuus mentorointiin.

Lähetä hakemus osoitteeseen info@terapiatalotempo.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa Tempoon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:terhi.elsila@terapiatalotempo.fi