Huolto- ja asennuspäällikkö, Otis Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 16.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt

HUOLTO- JA ASENNUSPÄÄLLIKKÖÄ POHJOIS-SUOMEN ALUEELLE!

Tehtävässä vastaat Pohjois-Suomen alueen hissihuoltotoiminnasta sekä uusien hissien ja modernisointien asennuksista. Tehtäviisi kuuluu huollon työnjohdon tehtävät; vastuu työturvallisuudesta, työsuunnittelusta, laadusta sekä asiakasreklamaatioista. Asennukseen liittyen vastaat projektien työturvallisuudesta, aikataulutuksesta sekä projektien kulukontrollista.

Yhteistyössä myynnin kanssa varmistat haastavimpienkin toimitusprojektien läpimenon niin, että asiakkaan odotukset ylitetään.

Odotamme sinulta sähköalan koulutusta (esim. insinööri/teknikko), kokemusta hissialalta sekä matkustusvalmiutta. Näyttö operatiivisen huollon ja kunnossapidon tulosvastuullisista työnjohtotehtävistä ja / tai tähän liittyvästä myyntityöstä luetaan eduksi. Tehtävä edellyttää nopeaa reagointikykyä ja matkustusvalmiutta alueen sisällä. Olet oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle haastavan työtehtävän jatkuvasti kehittyvällä ja kasvavalla toimialalla osana monialaista tiimiä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://otis.wd5.myworkdayjobs.com/REC_Ext_Gateway/job/OTIS-Oulu-Finland/Supervisor-NE---SVC_20102051