Psykiatrinen sairaanhoitaja, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Palkkaus: 2000-3000€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaisiko työ ainutlaatuisessa opiskeluterveydenhuollossa korkeakouluopiskelijoiden terveyden, hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn hyväksi?

Haemme kokoaikaista psykiatrista sairaanhoitajaa Helsingin Töölön palvelupisteeseemme sijaisuuteen, joka alkaa touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan. Tehtävä kestää 31.12.2024 saakka.

Tavoitteemme on tarjota kaikille korkeakouluopiskelijoille sama palveluvalikoima opiskelupaikkakunnasta riippumatta. Hyödynnämme toiminnassa teknologiaa, joka näkyy mm. videovastaanottojen muodossa kliinisen työn tukena. Asiakas- ja potilastietojärjestelmänä meillä on käytössä Acute.

Palvelumallin kivijalkana ovat vastuutiimimalli ja keskitetysti tuotettavat sähköiset asiointi- ja etäpalvelut. Vastuutiimi on moniammatillinen tiimi, joka vastaa tietyn opiskelijaväestön opiskeluterveydenhuollon palveluista sekä kyseisten korkeakoulujen opiskeluyhteisötyöstä. Vastuutiimin muodostavat yleislääkärit, terveydenhoitajat, psykiatriseen hoitotyöhön perehtyneet terveyden-/sairaanhoitajat ja fysioterapeutit. Lisäksi tiimi tekee tiivistä yhteistyötä opiskelijoita hoitavien psykologien, psykiatrien sekä suunterveyden ammattilaisten kanssa. Tiimin keskiössä ovat asiakkaamme eli opiskelija ja oppilaitos.

Psykiatrinen sairaanhoitaja toimii vastuutiimissä perusterveydenhuollon psykiatrisen hoitotyön tukena mielenterveys- ja päihdeasioissa sekä opiskelijoiden psyykkisen terveyden, toiminta- ja opiskelukyvyn ja elämänhallinnan tukena. Työnkuvaan kuuluu ensivaiheen tukea, alkukartoitusta, neuropsykiatrista arviota ja ryhmien ohjaamista. Psykiatrinen sairaanhoitaja tekee myös lyhyitä hoitojaksoja ohjaten asiakkaita tarvittaessa jatkohoitoon. Työ on ensisijaisesti ennaltaehkäisevää, perustuen varhaiseen tunnistamiseen ja tukemiseen sekä oikea-aikaiseen hoitoon.

Me järjestämme tulevalle kollegallamme huolellisen perehdytyksen ja säännöllistä koulutusta osaamisesi kehittämiseksi. Koulutamme työntekijöitämme mm. Terapiat etulinjaan-toimintamallin mukaiseen ohjatun omahoidon toteuttamiseen. Meillä on käytössä ePassi-virike-etu, jonka lisäksi järjestämme palvelupisteissä erilaista työhyvinvointia tukevaa toimintaa. Työterveyspalvelumme ovat kattavat.

Työskentelemme arkipäivisin, joten illat ja viikonloput ovat meillä vapaa-aikaasi. Työaika asettuu yleensä klo 7.45-16 välille. Työssä on osittainen etätyömahdollisuus. Käytössämme on vuosityöaika, joka tuo hieman joustoa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen.

Työehtojen ja palkkauksen suhteen noudatamme AVAINTA ry:n ja Sote ry:n välistä työehtosopimusta. Palkkaryhmä on HOB, jolloin kokoaikaisen työntekijän palkkahaitari on osaamisen mukaan 2706-2931 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan mahdolliset kokemuslisät.

Odotamme sinulta terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa, ja kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä. Toivomme myös kokemusta itsenäisen hoitajavastaanoton pitämisestä mielenterveystyössä ja psykiatristen diagnostisten haastatteluiden tuntemusta. Työyhteisönä arvostamme toimeen tarttuvuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi suomen kielen lisäksi ruotsin ja englannin kielten taidon.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa YTHS eteläinen -alueen alueosastonhoitaja Jenni Wiro, puh 041 5472655.

Jätäthän tietosi rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 12.5.2024. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja tarvittaessa etänä.

YTHS vastaa korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuollon palveluista sekä terveyden edistämisestä. Tuotamme palveluita noin 290 000 opiskelijalle yli 1000 ammattilaisen voimin. Tavoitteena on taata laadukas opiskeluterveydenhuolto helposti ja nopeasti kohdennetun palveluvalikoiman, positiivisen asiakaskokemuksen ja osaavien ammattilaisten avulla. YTHS tunnetaan yhdenvertaisena, rohkeana ja välittävänä toimijana, joka tuottaa tehokkaasti sille annetut lakisääteiset tehtävät ja sopeutuu nopeasti toimintaympäristön muutoksiin. Opiskeluterveydenhuollon asiantuntijana YTHS:llä tehdään työtä, jonka tulokset näkyvät vuosien päähän. Lisätietoja: WWW.YTHS.FI.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/9f5df62f-d8f7-44fd-95cd-e3f9b4007bb8