Lähihoitaja, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 14.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja, Onnikoti Ravuri, Hollola

Tule kehittämään kehitysvammaisten hoitotyötä ainutlaatuiseen ja iloiseen joukkoomme Onnikoti Ravuriin, Huvikummun asumisyksikköön.

Haemme lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen kauniiseen ja elämän täyteiseen Onnikotiimme.

Mihin tulet töihin?

Onnikoti Ravuri, Huvikumpu on ympärivuorokautista palveluasumista erityistä tukea tarvitseville kehitysvammaisille ja autisminkirjon henkilöille tarjoava asumisyksikkö. Onnikoti löytyy vanhasta kyläkoulusta keskellä suomalaista maalaismaisemaa. Onnikoti Ravuri sijaitsee Hollolan kirkonkylällä Uskilassa ja vain kävelymatkan päässä sijaitsee lähikauppa sekä idyllinen kirkonkylä.

Kodissamme asuu 10 asukasta ja työskentelee iloinen joukko ammattilaisia.

Arki Huvikummussa on toiminnallista ja asukkaidemme näköistä. Hyödynnämme toiminnassamme ympäröivää luontoa ja toimintaamme ohjaa vahvasti luonto ja eläinavusteisuus. Tärkeä osa Huvikumpua ovat lemmikkikissamme Benny ja Selma ja kilpikonnamme Luigi, joiden hoitamisesta ja seuraamisesta asukkaamme nauttivat. Myös ohjaajiemme lemmikit ovat usein mukana kotimme arjessa.

Mitä pääset tekemään?

Vastuullasi on varmistaa laadukas ja turvallinen lääkehoito asukkaille sekä osallistua päivittäiseen hoiva ja ohjaustyöhön. Yksikkömme hoitajana varmistat turvallisen ja laadullisesti hyvän asukkaiden perushoidon. Lisäksi mahdollistat asukkaille heidän tuentarvettaan vastaavan ja omannäköisensä arjen. Yhdessä tiimin kanssa pääsen suunnittelemaan ja kehittämään toimintaamme.

Kuka sinä olet?

Olet koulutukseltasi lähihoitaja. Olet aidosti kiinnostunut työskentelemään erityistä tukea tarvitsevien kehitysvammaisten ja autisminkirjon henkilöiden kanssa kuntouttavalla työotteella, sitoutuva, iloinen ja oma-aloitteinen henkilö. Osaaminen kehitysvammaisten ja autisminkirjon henkilöiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Miksi tulisit meille töihin?

Huvikummussa pääset osaksi ammattitaitoista ja hyvällä huumorilla varustettua työyhteisöä, jossa jokainen tuntee tekevänsä merkityksellistä työtä ja pääsee hyödyntämään omia vahvuuksiaan. Työyhteisömme on nostanut työtämme ohjaaviksi hyveikseen huomaavaisuuden, hyväntahtoisuuden , ammatillisuuden sekä huumorin.

Olemme joustava työnantaja ja meillä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7.

Työ on vuorotyötä ja työsuhde kokoaikainen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES G20C

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerromme mielellämme lisää, arkisin klo 9 - 15.

Yksikönjohtaja Anna-Kaisa Hämäläinen
p. 050 472 9920
anna-kaisa.hamalainen1@onnikodit.fi

tai

Yksikönjohtaja Rita Moilanen
p. 044 230 1926
rita.moilanen@onnikodit.fi

https://onnikodit.fi/palvelukodit/onnikoti-ravuri

Löydät meidät Facebookista : Onnikoti Ravuri

Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.

Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis, -yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/onnikodit_careers/job/Hollola-Nuijamentie/Lhihoitaja--Onnikoti-Ravuri--Hollola_R0030054