Asumisen ohjaaja, Tunturin ryhmäkoti, Hämeenkyrö, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tunturin ryhmäkoti on aikuisten kehitysvammaisten palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa kodin viidelletoista asukkaalle. Palvelu on tehostettua palveluasumista, jossa henkilökuntaa on paikalla ympärivuorokautisesti.

Asumisen ohjaajana tehtäväsi on tukea, ohjata ja avustaa asukkaita päivittäisissä toiminnoissa, arjen askareissa, oman elämän hallinnassa, sosiaalisissa suhteissa sekä asioinneissa. Teemme työtämme asiakaslähtöisesti ja osallistavasti, asiakkaidemme itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Tunturin ryhmäkodin asiakkailla on hyvin erilaisia voimavaroja ja kykyjä, ja odotamme sinulta kiinnostusta työskennellä kehitysvammaisten asiakkaidemme kanssa. Työssä onnistumistasi tukee hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi sekä positiivinen ja utelias asenteesi työhön.

Perehdytämme sinut tehtävään, ja tukenasi on osaava, ammattitaitoinen tiimi myös perehdytysjakson jälkeen. Tiimimme on sitoutunut työhönsä ja tiimihengen luomiseen - meillä huumori kuuluu työpäiviin. Meillä tauot kuuluvat osaksi työpäiviä ja niihin hetkiin talo tarjoaa kahvit, teet ja kahvimaidot. Saat käyttöösi myös kattavat Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut, kuten laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittaiset liikunta-, kulttuuri-, työmatka-, ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun ja tyhytoiminnan.

Edellytämme sinulta intoa oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen sekä joustavuutta ja kykyä sekä itsenäiseen, että tiimityöskentelyyn. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, positiivista ja uteliasta asennetta työhön ja innostunutta työotetta. Odotamme sinulta osaamista itsemääräämisen tukemisessa ja vapaa-ajan toimintojen ohjauksessa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai aiempi kouluasteen tutkinto sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys. Tehtävän hoito edellyttää hygieniapassia ja suoritettua EA 1 -kurssia. Toivomme, että sinulla on suoritettuna Love LOP -lääkehoidon verkkotesti. Eduksi katsomme alan kokemuksen ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien tuntemuksen.

Vakituisen työsuhteen aloituksesta voimme sopia joustavasti. Tehtävän työaika on kokoaikatyö, kolmivuorotyö. Tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja tule osaksi mukavaa työyhteisöämme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-1360-24/fi_FI