Automaatioinsinööri, Worker Akatemia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Caverionin suunnittelu- ja asiantuntijapalveluissa työskentelee jo lähes 200 suunnittelun ammattilaista ja teollisuuden erikoisasiantuntijaa 11 eri paikkakunnalla. Tarjoamme metsäteollisuudessa, prosessiteollisuudessa ja energiasektorilla toimiville asiakkaillemme korkealaatuiset suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut teollisuuden investointien ja kunnossapidon tarpeisiin sekä tuotannon elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Olemme vahvasti edelläkävijöitä suomalaisessa teollisuudessa esim. digitaalisissa ja automaatioratkaisuissa. Kaikki teollisuuden ratkaisumme helpottavat asiakkaidemme elämää ja säästävät heidän aikaa sekä varoja, esim. ehkäisemällä tuotantokatkoksia, hallitsemattomia päästöjä tai hävikkiä. Asiakkaat luottavat meihin ja yhteistyö asiakkaidemme kanssa on jatkunut kymmeniä vuosia.

Teollisuuden suunnittelun ammattilainen! Haluatko olla mukana parantamassa teollisuusasiakkaidemme tuotantotehokkuutta, käyttövarmuutta ja kunnossapidon prosesseja? Tai auttaa digitaalisilla ratkaisuilla teollisuusasiakasta käyttövarmuuteen ja ennakoivaan kunnossapitoon?

Haemme asiakkaallemme Caverion Industrialle automaatioinsinöörejä Raumalle kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Automaatioinsinöörinä työtehtäviisi kuuluu teollisuuden automaatio- ja sähkösuunnittelutehtävät sekä itsenäiset, pienemmän osakokonaisuuden suunnittelutehtävät. Vastuullesi kuuluu myös yhteistyötä sisältävät, kattavammat suunnitelmat sekä suunnitteluprojektien toteutus ja seuranta.

Mitä toivomme sinulta?

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään sopiva koulutus (esim. sähkö- tai automaatiotekniikan insinööri) sekä kokemusta kenttäsuunnittelusta vähintään muutaman vuoden ajalta. Arvostamme kokemusta kenttätyöstä, kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä valmiutta omaksua uutta jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä. Toivomme sinulla olevan kokemusta automaation kenttäsuunnittelun lisäksi myös piirikaavioiden ja CAD-pohjaisten piirto-ohjelmien hallinnasta. Kokemus teollisuusympäristöstä on eduksesi. Tehtävän itsenäisen luonteen takia on tärkeää, että olet itseohjautuva, määrätietoinen ja omaat tavoitteellisen otteen työhön.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin ja näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden ratkaisujen rakentamiseen kenttäolosuhteissa ja pääset näkemään suunnitteluratkaisujasi tuotannossa sekä seuraamaan vaikutusta asiakkaan prosessiin.

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeitä toimintaamme ohjaavia arvoja ja luomillamme ratkaisuilla olemme vahvasti mukana tukemassa Suomen vihreää siirtymää. Olemme vakavarainen yhtiö ja suunnittelijoita sekä asiantuntijoita tarvitaan teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajalle - olemmekin tarjonneet uuden työpaikan kymmenille uusille osaajille kuluneen vuoden aikana maailmantilanteesta huolimatta.

Ihmiset ovat toimintamme sydän ja pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin, esimerkkeinä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, Firstbeat-mittauksen sisältävät hyvinvointipolut, kaikille avoimet kuntoremontit, sähköpolkupyöräetu sekä tavallista kattavammat työterveyspalvelut.

Innostuitko ja haluaisitko porukkaan mukaan?

Rekrytointia hoitaa Worker ja valittu henkilö tulee olemaan suorassa työsuhteessa Caverion Industrian kanssa. Haethan paikkaa pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Otamme kuitenkin huomioon kaikki hakijat hakuajan sisällä. Hakuaika päättyy 12.5.2024.

Haluatko lisätietoja? Vastaan mielelläni kysymyksiin: Heta Lappi, puh. 050 375 0387 tai sähköpostitse heta.lappi@worker.fi

Hakusana: worker-rekry
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/61339947