Kosteudenhallintakoordinaattori, A-Insinöörit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon! Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.
Haussa nytKosteudenhallintakoordinaattori
Tule rakentamaan kanssamme rohkeasti parempaa! Tarvitsemme osaavia lisäkäsiä ratkaisemaan kosteudenhallinnan ratkaisuja kehityshaluisessa työyhteisössä Espoossa.
Kosteudenhallintakoordinaattorina vastaat kosteusteknisesti turvallisen rakentamisen edistämisestä mielenkiintoisissa ja monipuolisissa korjaus- sekä uudisrakentamisen kohteissamme. Tehtävääsi kuuluu kosteudenhallintakoordinointi eli rakennushankkeen kosteudenhallinnan valvonnasta vastaaminen sekä ohjaaminen. Tarkempi tehtäväkuvaus räätälöidään sinulle sopivaksi.
Tehtävässä onnistumiseen tarvitset hyvää talonrakennuksen suunnittelu- ja työmaaprosessien (työmaavalvonta), rakennusfysiikan tuntemista sekä 3-5 vuoden aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytetään tehtävään soveltuvaa rakennusalan tutkintoa ja eduksi katsomme mahdolliset kosteudenhallintaan liittyvät lisäkoulutukset ja pätevyydet sekä korjausrakentamisen osaamisen. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda osaamisesi esille sekä palavaa halua kehittyä asiantuntijana. Tehtävän nimetty toimipiste on Espoo, kohteet sijaitsevat Etelä-Suomen alueella.
Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Tarjoamme reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin: meillä ideasi saa toteutua. Tarjoamme myös muut kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista.
Kiinnostuitko?Keskustelemme mielellämme kanssasi, joten ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi 8.5.2024 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura. Käsittelemme yhteydenottoja jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa: Yksikönjohtaja Seppo Raiski, seppo.raiski@ains.fi tai 0400 422 591.
 A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Tutustu meihin ja rakennuttamisen, arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, korjaussuunnittelun, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun toimialoihimme www.ains.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.ains.fi/ura?rmpage=job&rmjob=387&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol