Assistanskoordinator, JAG Assistans Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hej,

Vi söker en duktig assistanskoordinator för vårt assistansteam i Mariehamn! Anställningen är tills vidare på heltid, till vår medlem som har assistans dygnet runt i sitt eget hem. Utbildning krävs inte, men vi önskar att du har ledaregenskaper och en positiv inställning.

Till assistanskoordinatorns uppgifter hör förutom assistansarbetet att bl.a. koordinera och leda assistansen enligt medlemmens behov och önskemål, planera arbetsschema, vikarier och semestrar och handleda nya assistenter. Assistanskoordinatorn arbetar främst under kontorstid.

Lönen fastställs enligt den privata socialservicebranschens kollektivavtal + ersättning för koordinatoruppgifterna.

Vi söker även lugna, empatiska, och trevliga assistenter, som tar hänsyn till medlemmens behov och önskemål. Om du är ute efter ett meningsfullt och människonära arbete, är det här tillfället för dig! Arbetet som assistent är heltid eller deltid. Det handlar om 3-skiftesarbete. Arbetet kan börja genast eller enligt överenskommelse.

Arbetet som personlig assistent kräver ingen formell utbildning eller tidigare erfarenhet. Som assistent på JAG får du all den introduktion du behöver. Det viktigaste för oss är att du är en pålitlig person med ett öppet sinne - resten handlar om personkemi!

Vill du veta mera?

Hör av dig till vår rådgivare Elin Eriksson, tel. 040 128 4439

Du kan också lämna din ansökan och CV direkt via det elektroniska ansökningsformuläret.
Vi går igenom ansökningarna löpande och anställer så fort vi hittar en lämplig assistent!

Din arbetsgivare blir JAG Assistans Ab , en icke-vinstdrivande serviceproducent som är specialiserad på personlig assistans för personer med olika funktionsnedsättningar. Det betyder att vi anställer, och är arbetsgivare åt, personliga assistenter och sköter administrationen kring den personliga assistansen. JAG står på en stark värdegrund: Alla människor är lika mycket värda, alla kan vara självbestämmande, alla kan kommunicera och alla har rätt att vara huvudperson i sitt eget liv!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/233126/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer