Lähihoitaja, Laitilan terveyskeskusosasto, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä on täällä 20 potilaspaikkaa ja toimintamme on keskittynyt akuuttiin, kuntouttavaan ja lyhytaikaiseen vuodeosastohoitoon sekä saattohoitopotilaiden hoitamiseen, jonka vuoksi työ on monipuolista 3-vuorotyötä.

Lähi-/perushoitajan tehtävänkuvaan kuuluvat perusterveydenhuollon akuutti- ja kuntoutuspotilaiden kokonaisvaltainen hoitoytö. Lähi-/perushoitaja työskentelee osana moniammatillista työryhmää, johon hoitajien ja lääkärin lisäksi kuuluvat mm. kuntoutuksen ja kotihoidon asiantuntijat sekä sosiaaliohjaaja.

Työntekijältä edellytämme hyvää paineensietokykyä, tiimityötaitoja sekä kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä kehittävää ja kuntouttavaa työotetta.

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuit työstä. Laita hakemus tulemaan mahdollisimman pian.

Tarjoamme kehittyvän työympäristön, monipuolisen ja haasteellisen työn, kannustavan sekä iloisen ja rennon työyhteisön.

Tule mukaan kivaan työporukkaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-04-253-24/fi_FI