Ohjaaja, Aspa Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
MEILLÄ ON TARJOLLA IHMISEN HOMMAA.

Sote-alan ammattilainen, miltä kuulostaisi ohjaajan työ mukavan rennossa ja moniammatillisessa tiimissä? Tule meidän työkaveriksemme Poriin!

Haemme nyt OHJAAJAA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja työtä tehdään meillä kahdessa vuorossa.

Aspa-koti Valtti sijaitsee Porissa luonnonkauniilla Uudenkoiviston asuinalueella. Tarjoamme yhteisöllistä ja tuettua asumispalvelua sekä lisäksi kotiin vietävää asumisen tukea. Asiakkainamme on mielenterveys -ja päihdekuntoutujia sekä jälkihuollon nuoria. Yksikkömme avautui heinäkuussa 2023. Työyhteisömme koostuu moniammatillisesta tiimistä, jossa työskentelee lähihoitajia, sosionomeja sekä sairaanhoitajia. Meillä jokainen saa tehdä työtä omalla persoonallaan ja omia vahvuuksiaan hyödyntäen.

Tuemme ja ohjaamme asiakkaitamme, jotta he selviäisivät arjessaan mahdollisimman itsenäisesti. Autamme esimerkiksi lääkehoidossa, ruokahuollossa, kodista huolehtimisessa, asioinnissa, talousasioissa, vuorokausirytmin ylläpidossa, opiskelussa sekä työnhaussa. Työ on osittain yksin asiakkaiden kotona tehtävää työtä, joten itseohjautuvuus ja asiakkaiden kunnioitus on meille tärkeää.

Tiimimme odottaa täällä jo innolla perehdyttämään sinut mukaan joukkoomme!

ASPALAISENA SAAT

- työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, jossa tehdään isoja asioita, inhimillisesti ja kestävästi
- ammattitaitoisen ja toisistaan huolta pitävän työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi
- lähiesihenkilön tuen työssäsi. Jokainen heistä on antanut esihenkilölupauksen:
"Sinun työsi onnistuminen on minun hommaani"
- liikunta -ja kulttuuriedut tukemaan hyvinvointiasi
- lakisääteistä laajemman työterveyshuollon
- uuden työntekijän tervetuliaislahjan
- kivat työkaverit

Palkkauksessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

TÄSSÄ TEHTÄVÄSSÄ ODOTAMME SINULTA

- sote-alan tutkintoa (lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi)
- lääkehoidon koulutusta
- oman auton käyttömahdollisuutta
- rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
- sitoutumista https://www.aspa.fi/tietoa-aspasta/tapamme-toimia/ sekä https://www.aspa.fi/tietoa-aspasta/tapamme-toimia/henkilokeskeinen-toimintatapa/

Eduksi katsomme ensiapukoulutuksen ja kokemuksen mielenterveys -ja päihdetyöstä.

Kiinnostuitko? Odotamme jo innolla hakemustasi! Hakuaika päättyy 7.5.2024. Hae siis pian ja tule tekemään kanssamme ihmisen hommaa!

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaajamme Oona Leppäkoski. Oonan tavoitat: 044-7915992 / oona.leppakoski@aspa.fi

jouni.salonen@aspa.fiLue lisää toiminnastamme: http://www.aspa.fi/

Löydät meidät myös somesta: https://www.facebook.com/AspaSaatiojaAspaPalvelut, https://www.instagram.com/accounts/login/, https://www.linkedin.com/company/3762213/, https://twitter.com/Aspasaatio https://www.youtube.com/channel/UC2DisJ0NDPDMDFjRP1_okKg ja https://www.tiktok.com/@aspapalvelut

Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Tarjoamme asiakkaillemme kodin ja palvelut erilaisten yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Asiakkaamme oma kokemus näkyy ja kuuluu työssämme. Aspa on pieni toimija, joka tekee isoja asioita. Tule mukaan tekemään #IhmisenHommaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://aspa.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1493&jbid=8#login_form