Kesätyö: Ohjaaja, Aspa Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
MEILLÄ KESÄTYÖKIN ON IHMISEN HOMMAA.

Sote-alan ammattilainen tai loppuvaiheen opiskelija, tule kesätöihin Poriin!

Haemme nyt tiimimme OHJAAJAA ajalle 3.6 - 25.8.2024. Työ on kokoaikainen ja sijoittuu kahteen vuoroon.

Aspa-koti Karjaranta tarjoaa kodinomaista yhteisöllistä asumista sekä tuetun asumisen palvelua mielenterveys- ja päihdekuntoutujille Porissa. Asiakkaillamme voi olla mielenterveys- ja päihdeongelmia tai neuropsykiatrisia häiriöitä. Tuemme sekä ohjaamme asukkaitamme, jotta he pärjäisivät arjessa sekä vuokra-asunnoissaan mahdollisimman itsenäisesti. Autamme asukkaitamme lääkehoidossa, ruokahuollossa, kodista huolehtimisessa, asioinnissa, talousasioissa, vuorikausirytmin ylläpidossa ja työ- tai opiskelupaikan etsimisessä. Tuen tarve mietitään aina yksilöllisesti asiakkaan kanssa yhdessä.

Meillä työskentelee moniammatillinen tiimi lähihoitajia, sairaanhoitajia sekä sosionomeja. Asiakaslähtöisyys ja asiakkaiden itsemääräämisoikeus ovat osa arkeamme ja lähellä sydäntämme. Päivittäistä toimintaamme ohjaa vahvasti Aspassa käytössä oleva henkilökeskeinen työtapa.

Käy kurkkaamassa Aspa-kotimme arkea myös https://www.instagram.com/aspakotikarjaranta/

KESÄTYÖNTEKIJÄNÄ ASPASSA SAAT

- työpaikan kotimaisessa yrityksessä, jossa tehdään isoja asioita, inhimillisesti ja kestävästi
- ammattitaitoisen ja toisistaan huolta pitävän työyhteisön
- lähiesihenkilön tuen työssäsi. Jokainen heistä on antanut esihenkilölupauksen: "Sinun työsi onnistuminen on minun hommaani"
- liikunta -ja kulttuuriedut tukemaan hyvinvointiasi
- kesätyöntekijän tervetuliaislahjan
- Oikotien Vastuullinen kesäduuni-kampanjan periaatteisiin sitoutuneen työnantajan
- mahdollisuuden jatkaa työskentelyä kesän jälkeenkin, esimerkiksi keikkatöiden parissa

Palkkauksessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

TÄSSÄ TEHTÄVÄSSÄ ODOTAMME SINULTA

- sote-alan tutkintoa tai 2/3 opinnoista suoritettuina (lähihoitaja, sairaanhoitaja tai sosionomi)
- hygieniapassia
- rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
- sitoutumista https://www.aspa.fi/tietoa-aspasta/tapamme-toimia/ sekä https://www.aspa.fi/tietoa-aspasta/tapamme-toimia/henkilokeskeinen-toimintatapa/

Eduksi katsomme ensiapu -ja lääkehoidon koulutuksen, oman auton käyttömahdollisuuden sekä kokemuksen mielenterveys -ja päihdetyöstä.

Kiinnostuitko? Hienoa, odotamme jo innolla hakemustasi! Hakuaika päättyy 10.5.2024. Hae siis pian ja tule tekemään kanssamme ihmisen hommaa!

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaajamme Jere Wesslin. Jeren tavoitat: 043-8263700 / jere.wesslin@aspa.fi

jouni.salonen@aspa.fi

Lue lisää toiminnastamme: http://www.aspa.fi/

Löydät meidät myös somesta: https://www.facebook.com/AspaSaatiojaAspaPalvelut, https://www.instagram.com/accounts/login/, https://www.linkedin.com/company/3762213/, https://twitter.com/Aspasaatio https://www.youtube.com/channel/UC2DisJ0NDPDMDFjRP1_okKg ja https://www.tiktok.com/@aspapalvelut

Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Tarjoamme asiakkaillemme kodin ja palvelut erilaisten yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Asiakkaamme oma kokemus näkyy ja kuuluu työssämme. Aspa on pieni toimija, joka tekee isoja asioita. Tule mukaan tekemään #IhmisenHommaa.

https://www.youtube.com/watch?v=ipGghD_fLFw
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://aspa.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1492&jbid=8#login_form